Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πεδουλάκης: «Χάσαμε γιατί δεν παίχτηκε επί ίσοις όροις»

Έξαλλος ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης με τους διαιτητές του τρίτου τελικού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και συγκεκριμένα με τον Τάσο Πηλοϊδη το...


Έξαλλος ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης με τους διαιτητές του τρίτου τελικού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και συγκεκριμένα με τον Τάσο Πηλοϊδη τονίζοντας πως ο συγκεκριμένος διαιτητές είχε... σημαδέψει τους παίκτες του.

Για 34 λεπτά ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και είχε τα ηνία του τρίτου τελικού στο ΣΕΦ όμως στο τέλος έχασε και ο έμπειρος κόουτς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως οι παίκτες του είναι ηθικοί νικητές και ουσιαστικά έκανε λόγο για “κλοπή” της νίκης.

Αναφερόμενος λοιπόν, στο παιχνίδι και την ήττα, τόνισε πολύ χαρακτηριστικά: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι οι ηθικοί νικητές. Παίξαμε με πολύ ενέργεια, παρότι χάσαμε το ματς στο ΟΑΚΑ έτσι όπως το χάσαμε και ειδικά τα νέα παιδιά επηρεάζονται. Δεν μπορώ, όμως, να κλείνω τα μάτια σε αυτά που έγιναν σήμερα(26/5) στο ΣΕΦ. Το λάβαμε το μήνυμα... Δεν μιλήσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι όταν οι διαιτητές σημάδευαν τον Γκιστ! Σήμερα στον ρόλο του Γκιστ ήταν ο Καλάθης και ο Φώτσης! Ακόμη και στο κέντρο έκαναν φάουλ οι παίκτες του Ολυμπιακού, σήκωναν το χέρι τους κι ο κύριος Πηλοΐδης ούτε αυτά δεν έδινε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλύτεροι. Παρότι η άμυνά μας δεν ήταν επιθετική, ο Ολυμπιακός έριξε 20 βολές στο πρώτο ημίχρονο! Δεν έχω να σχολιάσω κάτι όσον αφορά το ματς. Δεν θέλω να κοροϊδέψω κανέναν. Είμαστε ηθικοί νικητές... ».

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για το αν χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό απόψε(26/5) στο ΣΕΦ, ο κόουτς του Εξάστερου εξήγησε: «Δεν χάθηκε καμία ευκαιρία απλά δεν παίξαμε επί ίσοις όροις. Έπρεπε να προηγούμασταν ακόμα περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο γιατί ήμασταν καλύτεροι από ότι στον πρώτο τελικό. Για αυτά τα νέα παιδιά που λέτε εμένα δεν με νοιάζει πως λένε τον καθένα τους, με νοιάζει αν έχει κίνητρο και αν προσπαθεί. Αυτά τα παιδιά προσπαθούν και φάνηκε πόσο μας έλειψε ο Παπαγιάννης στα προηγούμενα παιχνίδια. Έχει αδυναμίες αλλά είναι πολύ ταλαντούχος και τον έχουμε ανάγκη έτσι όπως είμαστε τώρα».

Για να συμπληρώσει κλείνοντας: «Σήμερα(26/5) χάσαμε γιατί μείναμε χωρίς τον λίντερ μας στα τελευταία λεπτά (σ.σ. Καλάθη), που ήταν εξαιρετικό σε όλο το παιχνίδι. Και επειδή ακριβώς ήταν εξαιρετικός σημαδεύτηκε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τον κύριο Πηλοϊδη ώστε να παίξουμε χωρίς αυτόν στο τέλος. Είμαι ξεκάθαρος και δεν θα κοροϊδέψω κανέναν. Είμαι πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο και μπορώ να καταλάβω τι γίνεται».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια