Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Παίξτε καλά π*****ράδες, θα σας γαμ***με και ξέρουμε που πίνατε καφέ το πρωί»

Γεμάτο είναι το φύλλο αγώνα του τρίτου τελικού του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ καθώς οι τρεις διαιτητές ανέφεραν τις απειλές ...


Γεμάτο είναι το φύλλο αγώνα του τρίτου τελικού του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ καθώς οι τρεις διαιτητές ανέφεραν τις απειλές που δέχθηκαν πριν το τζάμπολ ενώ κατέγραψαν και την ρίψη καπνογόνων και κροτίδων αλλά και τα ουκ ολίγα υβριστικά συνθήματα.

Οι τρεις διαιτητές του τρίτου τελικού, οι Πηλοϊδης, Καρακατσούνης και Παναγιώτου ανέφεραν στο φύλλο αγώνος την φραστική επίθεση και τις απειλές που δέχθηκαν από οπαδούς του Ολυμπιακού, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κατά την είσοδό των διαιτητών στο γήπεδο, κατευθυνόμενοι προς τα αποδυτήρια, G-7, κάποιοι εύσωμοι φίλοι του ΟΣΦΠ κινήθηκαν προς το μέρος μας, βρίζοντας μας. "Παίξτε καλά π*****ράδες, θα σας γαμ***με και ξέρουμε που πίνατε καφέ το πρωί". Δεν υπήρξε σωματική επαφή, όπως δεν υπήρξε και η αστυνομική δύναμη». Παράλληλα, οι τρεις διαιτητές σημείωσαν πως υπήρξαν 4 καπνογόνα, 10 κροτίδες και αρκετά υβριστικά συνθήματα.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια