Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: «Ύψιστη τιμή για Παπαγιάννη, πικρία για τους προηγούμενους προπονητές»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έγραψε ιστορία με την επιλογή του στο Νο 13 στο ντραφτ του ΝΒΑ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε λόγο για ύψιστη τιμή,...


Ο Γιώργος Παπαγιάννης έγραψε ιστορία με την επιλογή του στο Νο 13 στο ντραφτ του ΝΒΑ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε λόγο για ύψιστη τιμή, συνεχάρη τον παίκτη της και παράλληλα άφησε αιχμές για τους πρώην προπονητές της ομάδας και την εμπιστοσύνη που δεν έδειξαν στον διεθνή σέντερ.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν θα μπορούσε να μην δώσει και δημόσια συγχαρητήρια στον παίκτη της που κατέλαβε την υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ Έλληνας στο ντραφτ, παράλληλα έκανε λόγο για ύψιστη τιμή για την ομάδα ενώ έριξε και το “καρφί” της στους προηγούμενους προπονητές (Ιβάνοβιτς και Τζόρτζεβιτς) που δεν εμπιστεύτηκαν τον Γιώργο Παπαγιάννη και δεν του έδωσαν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αισθάνεται ύψιστη τιμή για ένα δικό της παιδί, τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος έγραψε ιστορία καταλαμβάνοντας την υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ Έλληνας αθλητής στο draft του NBA.
Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία και για το γεγονός ότι ένας αθλητής του Παναθηναϊκού φτάνει τόσο ψηλά τιμώντας τα ελληνικά χρώματα.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στηρίζει απόλυτα τα νέα παιδιά και τα Ελληνόπουλα δίνοντάς τους χώρο να αναδείξουν το ταλέντο τους και να στελεχώσουν τις Εθνικές Ομάδες.
Παράλληλα, όμως, αισθανόμαστε και μεγάλη πικρία που οι προηγούμενοι προπονητές μας δεν πίστεψαν και δεν έδωσαν χρόνο και εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά.
Εμείς, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το ελληνικό στοιχείο και να αναδεικνύουμε μέσω των Ακαδημιών και του συλλόγου μας αθλητές με ήθος, αρχές και Παναθηναϊκές αξίες.

Συγχαρητήρια Γιώργο!».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια