Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΠΑΟΚ: Και επίσημα τέλος ο Κακαρούδης

Και επίσημα πλέον ο Κώστας Κακαρούδης αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ αφού η διοίκηση έκανε χρήση του όρου του συμβολαίου του και προχώρ...


Και επίσημα πλέον ο Κώστας Κακαρούδης αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ αφού η διοίκηση έκανε χρήση του όρου του συμβολαίου του και προχώρησε στη λύση της συνεργασίας τους.

Τις τελευταίες μέρες οι πληροφορίες ήθελαν τον ΠΑΟΚ να είναι μια “ανάσα” πριν το “διαζύγιο” με τον έμπειρο φόργουορντ καθώς το προπονητικό τιμ και η διοίκηση θέλουν να κάνουν ανανέωση στο ρόστερ της ομάδας. Έτσι κάνοντας χρήση του όρου που υπήρχε στο συμβόλαιο 1+1 χρόνων που είχε υπογράψει πέρυσι η διοίκηση προχώρησε στη λύση της συνεργασίας τους την οποία και ανακοίνωσε επίσημα σήμερα(27/6).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κάνοντας χρήση του ειδικού όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό του, προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Κακαρούδη.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον Κώστα Κακαρούδη για την προσφορά του στην ομάδα τα δύο χρόνια της συνεργασίας μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια