Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Κάτι από... χειμώνα θα θυμίσει ο 15αύγουστος!!!

Απότομη πτώση της θερμοκρασίας και θυελλώδεις Βοριάδες Πρόσκαιρη βελτίωση παρουσιάζει ο καιρός, μετά τις καταιγίδες των τελευταίων ημ...

Απότομη πτώση της θερμοκρασίας και θυελλώδεις Βοριάδες

Πρόσκαιρη βελτίωση παρουσιάζει ο καιρός, μετά τις καταιγίδες των τελευταίων ημερών. Νέα μεταβολή ωστόσο βρίσκεται προ των πυλών, το τριήμερο του 15αύγουστου. Μάλιστα η νέα αυτή αλλαγή θα είναι εντυπωσιακή για την εποχή, θυμίζοντας κάτι από… χειμώνα!!!

Κύρια χαρακτηριστικά εκτός από τις βροχές, θα είναι οι θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο εντάσεως 8 - 9 μποφόρ και η αισθητότατη πτώση της θερμοκρασίας, κατά 10 βαθμούς σε σχέση με τις θερμοκρασίες που σημειώθηκαν την Τετάρτη, όπου ο υδράργυρος άγγιξε τους 36 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές.

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου από το μεσημέρι θα ξεκινήσει μεταβολή του καιρού στη Μακεδονία με βροχές, οι οποίες θα επεκταθούν Ανατολικά - Νοτιοανατολικά επηρεάζοντας την Ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη Βόρεια Εύβοια.

Το Σάββατο 13 Αυγούστου θα υποχωρήσουν οι βροχές, με εξαίρεση τη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο. Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού, θα είναι οι θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο και την Ανατολική Ελλάδα, με την ένταση τους να φτάνει τα 8 - 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στην Ανατολική Μακεδονία, την Ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο και τα νησιά του Αιγαίου, με τον υδράργυρο να πέφτει κάτω από τους 29 βαθμούς, ενώ τη νύχτα στις ορεινές περιοχές θα καταγραφούν μονοψήφιες θερμοκρασίες!!!

Την Κυριακή 14 Αυγούστου οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις, κυρίως από το μεσημέρι, με τη θερμοκρασία να σημειώνει περεταίρω πτώση στην Ανατολική χώρα, με τον καιρό ωστόσο να διατηρείται καλός από πλευράς φαινομένων.

Tη Δευτέρα 15 Αυγούστου θα επικρατήσουν θυελλώδεις Βοριάδες, αρκετή δροσιά και παροδικές νεφωσεις στα Ανατολικά κυρίως τμήματα. Στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα αναμένεται ηλιοφάνεια, ωστόσο αρκετά αισθητό θα είναι το κρύο στις ορεινές περιοχές.

xalazi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια