Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΠΑΟΚ: Η προετοιμασία, οι αφίξεις των παικτών και τα φιλικά

Στις 17 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρώτη φετινή συγκέντρωση του ΠΑΟΚ και η διοίκηση ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας κ...


Στις 17 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρώτη φετινή συγκέντρωση του ΠΑΟΚ και η διοίκηση ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων αλλά και τις αφίξεις των παικτών.

Σε μια εβδομάδα είναι το πρώτο φετινό “ραντεβού” του Σούλη Μαρκόπουλου και των παικτών του και το πρώτο τριήμερο θα περιλαμβάνει τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις αλλά και χαλαρό πρόγραμμα προπονήσεων. Από τις 22/8 η ομάδα θα έχει διπλό πρόγραμμα με συνδυασμό ασκήσεων φυσικής κατάστασης και προπονήσεων μπάσκετ.

Οι αφίξεις...

Μια μέρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας θα ξεκινήσουν οι αφίξεις των νέων παικτών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Το μεσημέρι της 16ης Αυγούστου την... αρχή θα κάνει ο Νέναντ Μιλιένοβιτς, το απόγευμα έχει... σειρά ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, λίγες ώρες αργότερα το βράδυ θα φτάσει στη συμπρωτεύουσα ο Τζόρνταν Σίμπερτ ενώ τα μεσάνυχτα αναμένεται ο Ζάνις Πέινερς. Νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (17/8) θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο Μπράντον Τέιλορ ενώ το βράδυ της επόμενης μέρας(18/8) αναμένεται ο Τρακ Μπράιαντ. Τέλος τον... επίλογο των αφίξεων θα “γράψει” ο Κιθ Κλάντον, ο οποίος θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Αυγούστου.

Τα φιλικά...

Εν τω μεταξύ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και το πρόγραμμα των φιλικών της προετοιμασίας που μέχρι στιγμής έχουν οριστικοποιηθεί και αυτό είναι το εξής:
5/9: ΠΑΟΚ – ΜΖΤ (PAOK Sports Arena - κεκλεισμένων των θυρών)
9/9: ΠΑΟΚ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (PAOK Sports Arena – στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ)
14/9: ΠΑΟΚ – Γκαζιαντέπ (PAOK Sports Arena)
17/9: ΠΑΟΚ – Ουσάκ (PAOK Sports Arena)
18/9: ΠΑΟΚ – Προμηθέας Πατρών (PAOK Sports Arena – Μαυροσκούφεια)
24-25/9: Τουρνουά Ρεθύμνου με την συμμετοχή: ΠΑΟΚ, Ρεθύμνου, Κολοσσού Ρόδου, Απόλλωνα Πατρών.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια