Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ολυμπιακός: Αμφίβολος με ΤΣΣΚΑ ο Γκριν

Με προβλήματα ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης (3/11, 21:00) με την ΤΣΣΚΑ καθώς οι Νίκολα ...


Με προβλήματα ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης (3/11, 21:00) με την ΤΣΣΚΑ καθώς οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Έρικ Γκριν δεν προπονήθηκαν και μάλιστα ο δεύτερος είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με τους Ρώσους.

Με δύο “πονοκέφαλους” ξεκίνησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την προετοιμασία των “ερυθρολεύκων” για το δύσκολο παιχνίδι της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ καθώς οι Μιλουτίνοφ και Γκριν έμειναν εκτός της σημερινής(31/10) προπόνησης.


Ο Σέρβος σέντερ έχει τενοντίτιδα ιγνιακού τένοντα δεξιού γόνατος όμως αύριο(1/11) αναμένεται να μπει στις προπονήσεις και εκτός απροόπτου να αγωνιστεί κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Από την άλλη, τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Έρικ Γκριν καθώς η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη έδειξε πως έχει υποστεί τράβηγμα στον αριστερό ορθό μηριαίο και αυτό σημαίνει πως η συμμετοχή στο δύσκολο παιχνίδι με την ρωσική ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είναι εξαιρετικά αμφίβολη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια