Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: «Περίπατος» και με την Κύμη και τώρα η Εφές (photos)

Άλλον έναν “περίπατο” έκανε στη Basket League ο Παναθηναϊκός Superfoofs καθώς πραγματοποιώντας νέα καλή εμφάνιση “εξαφάνισε” με συνοπ...


Άλλον έναν “περίπατο” έκανε στη Basket League ο Παναθηναϊκός Superfoofs καθώς πραγματοποιώντας νέα καλή εμφάνιση “εξαφάνισε” με συνοπτικές διαδικασίες την Κύμη επικρατώντας με 92-52 στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική.

Οι καλές εμφανίσεις του Εξάστερου συνεχίστηκαν αφού η νεοφώτιστη Κύμη δεν την ικανή να βάλει “φρένο” στους “πράσινους”, οι οποίοι πραγματοποίησαν άλλον έναν “περίπατο”. Στα συν του αγώνα στο ΟΑΚΑ το γεγονός ότι ο Τσάβι Πασκουάλ έδωσε χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς και ο Λευτέρης Μποχωρίδης εκμεταλλεύτηκε θετικά την ευκαιρία που του έδωσε ο κόουτς.
Πλέον, οι “πράσινοι” επικεντρώνονται στον αγώνα της Πέμπτης(3/11, 19:45) με την Αναντολού Εφές στην Τουρκία.


Ο αγώνας...

Οι “πράσινοι” έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους καθώς άφησαν την Κύμη να είναι μέσα στο παιχνίδι μόνο στο ξεκίνημα του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλά και χάρη και στα 4/4 τρίποντα προηγήθηκαν με 16-20 στο 6ο λεπτό όμως από κει και μετά παραδόθηκαν στον Εξάστερο. Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ άρχισαν να παίρνουν μπροστά και απαντώντας με ένα σερί 10-0 πήγαν στο 26-20 ενώ το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με το 35-25.

Έχοντας βάλει ήδη το “κλειδί” στη “μηχανή” από την πρώτη περίοδο, μπαίνοντας στη δεύτερη οι πράσινοι άρχισαν να μετατρέπουν το παιχνίδι σε “περίπατο”. Η Κύμη δεν μπόρεσε να αντιδράσει και ο Παναθηναϊκός Superfoods έχοντας πολύ καλά ποσοστά και με “οδηγούς” τους Νικ Καλάθη και Νίκο Παππά εκτόξευσε τη διαφορά στο +27 με το 59-32 του ημιχρόνου.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε καθώς από τη μια η Κύμη ανήμπορη να σταθεί αξιοπρεπώς είχε τον ρόλο του θεατή ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός Superfoods συνέχισε ανενόχλητος τον “περίπατο”. Μάλιστα, ο Τσάβι Πασκουάλ είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς, από τους οποίους ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν άκρως θετικός. Η διαφορά όλο και ανέβαινε φτάνοντας στο +33 με το 74-41 στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.

Η τελευταία περίοδος όπως και όλος ο αγώνας άλλωστε είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Μάλιστα, οι “πράσινοι” παρέμειναν σοβαροί ως το τέλος, δεν χαλάρωσαν με αποτέλεσμα η διαφορά να εκτοξευθεί και στο +40 και ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη με το 92-52.

Τα δεκάλεπτα: 35-25, 59-32, 74-41, 92-52

Παναθηναϊκός (Πασκουάλ): Φώτσης 8, Καλάθης Ν. 12, Παππάς 13, Φελντέιν 8, Γκιστ 8, Ρίβερς 7, Μπουρούσης 12, Σίνγκλετον 7, Μποχωρίδης 9, Π. Καλάθης, Χαραλαμπόπουλος 3, Λούντζης 5.

Κύμη (Μπρατσιάκος): Σχίζας 2, Κουκουλάς. Σιγκούνας 4, Σταμάτης 2, Τουτζιαράκης 7, Τσούπκοβιτς 8, Ελ-Αμίν 13, Κατρανάς 2, Μόργκαν 9, Πάλμπλαντ 5, Τζόλος, Κωνσταντακόπουλος.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια