Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΠΑΟΚ: «Έπιασε» δουλειά για την Βαρέζε (photo)

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει και έτσι στον ΠΑΟΚ την επόμενη κιόλας του δύσκολου αγώνα με τον Απόλλωνα ξεκίνησαν την προετοιμασία ...


Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει και έτσι στον ΠΑΟΚ την επόμενη κιόλας του δύσκολου αγώνα με τον Απόλλωνα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τρίτης(1/11) με την Βαρέζε στην Ιταλία.

Μια μέρα μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι παίκτες του επέστρεψαν στην Πυλαία και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το δύσκολο παιχνίδι με την Βαρέζε στην Ιταλία για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League. Η προετοιμασία ξεκίνησε λοιπόν, με την ανάλυση των Ιταλών με την βοήθεια του βίντεο και ολοκληρώθηκε με δουλειά στο παρκέ, στην οποία συμμετείχαν όλοι εκτός από τον τραυματία Βαγγέλη Μαργαρίτη και τον Ζάνις Πέινερς, ο οποίος έμεινε λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί έμεινε εκτός κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Αύριο(31/10) το μεσημέρι η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ιταλία και το Μιλάνο μέσω Αθηνών και το απόγευμα θα προπονηθεί στο PALA2A, το γήπεδο της Βαρέζε, όπου το βράδυ της Τρίτης (1/11) θα διεξαχθεί ο αγώνας για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια