Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: «Πάρτι» πριν την Μπαρτσελόνα (photos)

Σε χαλαρή προπόνηση μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός Superfoods τον αγώνα με τον Απόλλων Πάτρας καθώς κάνοντας “περίπατο” διαρκείας επικράτησ...


Σε χαλαρή προπόνηση μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός Superfoods τον αγώνα με τον Απόλλων Πάτρας καθώς κάνοντας “περίπατο” διαρκείας επικράτησε με 96-59 για την 8η αγωνιστική της Basket League και πλέον οι “πράσινοι” βάζουν στο μυαλό τους τον αγώνα της Παρασκευής(2/12, 22:00) με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία.

Ο Απόλλωνας ήταν σε πολύ κακή μέρα και δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός ούτε στο ξεκίνημα του αγώνα στο ΟΑΚΑ και μοιραία γνώρισε “βαριά” ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods. Ο Εξάστερος από την άλλη, ήταν πολύ καλός και στα 40 λεπτά παρόλο που στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έπαιξε με τους αναπληρωματικούς του. Πλέον, οι Πατρινοί θα επικεντρωθούν στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια ενώ οι “πράσινοι” βάζουν “πλώρη” για το δύσκολο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο αγώνας...

Παρόλο που ο Παναθηναϊκός Superfoods μπήκε στο παιχνίδι με τρία τρίποντα ο Απόλλωνας ξεκίνησε επίσης καλά με αποτέλεσμα να μην επιτρέψει στους γηπεδούχους να ξεφύγουν και το σκορ στο πρώτο πεντάλεπτο ενδεικτικά ήταν στο 11-10. Όμως, στη συνέχεια οι Πατρινοί έμειναν πίσω καθώς με τα τρίποντα να συνεχίζονται και ένα 8-0 από τον Φώτση και ένα συνολικό 9-0 οι “πράσινοι” πήγαν πρώτη φορά σε διψήφιο προβάδισμα με το 20-10 στο 7'. Δύο λεπτά αργότερα δια χειρός Μποχωρίδη το σερί έφτασε στο 11-0 και το σκορ στο 22-10, ο Κόμπινς έβαλε ξανά στο σκορ τον Απόλλωνα μετά από τέσσερα λεπτά την ίδια ώρα που ο Τσάβι Πασκουάλ εκτός από τους Χαραλαμπόπουλο και Μποχωρίδη έδωσε από νωρίς χρόνο συμμετοχής και στον Πατ Καλάθη ενώ το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με το 24-14.

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου ο Παναθηναϊκός Superfoods αγωνίστηκε με τους αναπληρωματικούς του και διατηρώντας τα ηνία η διαφορά παρέμεινε σε διψήφιο νούμερο καi έφτασε στο +1(34-19) στο 13'. Ο Απόλλωνας ήταν πολύ κακός στο δεύτερο δεκάλεπτο και ουσιαστικά παραδόθηκε στους “πράσινους”. Μοιραία η διαφορά πολύ γρήγορα έφτασε στο +22(47-25) στο 18' και πια ο αγώνας είχε μετατραπεί σε “περίπατο” των γηπεδούχων. Λίγο αργότερα οι “πράσινοι” έφτασαν και στο +27(54-27) ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το 54-30.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε καθώς από τη μια ο Απόλλωνας εξακολούθησε να είναι πολύ κακός και από την άλλη ο Παναθηναϊκός Superfoods συνέχισε με άνεση το “πάρτι” του. Η διαφορά παρέμεινε σταθερά κοντά στο +25 ενώ στα μισά της τρίτης περιόδου “άγγιξε” το +29(65-36). Ακολούθησε ένα δίλεπτο χωρίς σκορ ώσπου ο Διαμαντάκος έκανε το 65-38 ενώ οι Μποχωρίδης και Φελντέιν έστειλαν τη διαφορά και στο +31(72-41) για να κλείσει το τριαντάλεπτο με το 72-43.

Πλέον, η τελευταία περίοδος όπως και όλος ο αγώνας άλλωστε είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους Πατρινούς να έχουν τον ρόλο θεατή και τους “πράσινους” να συνεχίζουν ανενόχλητοι τον “περίπατο”. Η διαφορά παρέμεινε σε πολύ υψηλά επίπεδα καθώς στο 33ο λεπτό ήταν στο +37(82-45) και ο Τσάβι Πασκουάλ βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής ακόμα και στον Γόντικα. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι με τους “πράσινους” να παραμένουν μαχητικοί ως το τέλος και ο Παναθηναϊκός Superfoods κάνοντας επίδειξη δύναμης έφτασε εύκολα στη νίκη με το 96-59. 

Τα δεκάλεπτα: 24-14, 54-30, 72-43, 96-59

Παναθηναϊκός Superfoods (Πασκουάλ): Φώτσης 7, Καλάθης Ν. 9, Παππάς 7, Φελντέιν 17, Μποχωρίδης 11, Νίκολς 10, Μπουρούσης 4, Σίνγκλετον 7, Ρίβερς 11, Χαραλαμπόπουλος 2, Γόντικας , Π. Καλάθης 9, Γόντικας 1.


Απόλλων Πάτρας (Μέξας): Βεργίνης 7, Κουζέλογλου 6, Καλινόσκι 6, Τσιάρας, Διαμαντάκος 9, Χίκεϊ 7, Ράσελ 4, Μπάβτσιτς 2, Ντούβνιακ 7, Σλαφτσάκης 4, Κόμπινς 7, Νιφόρας.

* Όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής της Basket League και σε αυτό πριν το τζάμπολ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου.

* Μια... έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν σήμερα στο ΟΑΚΑ καθώς πριν την έναρξη του αγώνα και συγκεκριμένα κατά την ανταλλαγή λαβάρων οι παίκτες και οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν το γνωστό σε όλον τον κόσμο Mannequin Challenge! Ο χρόνος… πάγωσε για λίγα δευτερόλεπτα με τους προπονητές και τους συνεργάτες τους να κλέβουν την παράσταση αφού πραγματικά… κοκάλωσαν.

* Στο ΟΑΚΑ εκτός από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού
Superfoods βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και 44 άτομα από τα «Special Olympics», 102 άτομα από την Ακαδημία «Αλέξανδρος Αρτάκης» και 130 άτομα από τον σύλλογο «Αγίου Νικολάου Παλλήνης/ Κάντζας».





Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια