Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πασκουάλ: «Χάσαμε από το κακό τρίλεπτο στο τέλος»

Ο Παναθηναϊκός έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του στο παιχνίδι με την Ούνικς Καζάν στη Ρωσία καθώς αν και ξεκίνησε πολύ δυνατ...


Ο Παναθηναϊκός έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του στο παιχνίδι με την Ούνικς Καζάν στη Ρωσία καθώς αν και ξεκίνησε πολύ δυνατά στο τέλος κατέληξε με την ήττα και ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως φταίει το κακό τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα.

Δίνοντας το παρών στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με την οποία ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος ο Καταλανός κόουτς εξήγησε τι δεν πήγε καλά για τους “πράσινους” και ήρθε η ήττα λέγοντας αρχικά: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στην Ούνικς Καζάν για τη νίκη της. Ελέγχαμε το παιχνίδι για περίπου 37 λεπτά, αλλά στο τέλος της τρίτης περιόδου χάσαμε τον έλεγχο, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, κάναμε πολλά λάθη, η Ούνικς ισοφάρισε και τότε είχαμε καινούριο παιχνίδι, πήγαινε πόντο-πόντο. Η Ούνικς έπαιξε καλά στα τελευταία λεπτά και κατάφερε να το πάει έτσι μέχρι τέλους και να πάρει το παιχνίδι. Στην τελευταία επίθεση της Ούνικς παίξαμε παγίδα, έχασαν το σουτ και είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε, βγάλαμε το σουτ αλλά δεν ήταν εύστοχο».
Τέλος, αναφερόμενος στα λάθη στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, τόνισε: «Δεν ξέρω, είναι δύσκολο να το εξηγήσεις. Δεν το καταλαβαίνω. Χάναμε την μπάλα κάποιες φορές στον αιφνιδιασμό, μετά δεχτήκαμε τεχνική ποινή, χάσαμε κάποια εύκολα σουτ. Κάποιες φορές συμβαίνει, κάποιες όχι. Παίξαμε καλά για 37 λεπτά, αλλά μετά παίξαμε πολύ άσχημα, γι’ αυτό και χάσαμε».

Πασούτιν: «Κάναμε εξαιρετική δουλειά, παίξαμε με καρδιά»

Από την άλλη, ο προπονητής της Ούνικς Καζάν, Εβγκένι Πασούτιν μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για τη νίκη ανέφερε: «Κάναμε εξαιρετική δουλειά, παίξαμε με καρδιά. Ήμασταν πίσω στο σκορ για περίπου τρεις περιόδους, δεν μπορούσαμε να βρούμε τη χημεία μας αμυντικά. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα όμως και πάλεψαν σαν πολεμιστές για τη νίκη. Δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα, είχαμε στο μυαλό μας ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στο σκορ και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Στο τέλος ήμασταν πολύ πιο έξυπνοι αμυντικά, περιορίσαμε τα λάθη μας και κάναμε καλύτερες επιλογές στις επιθέσεις του μισού γηπέδου. Βάλαμε στο κλίμα τους σουτέρ μας».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια