Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Τζέιμς: «Μεγάλη μάχη αλλά παίξαμε καλά»

Ο Παναθηναϊκός Superfoods πανηγύρισε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι για την 15η αγωνιστική της Basket ...


Ο Παναθηναϊκός Superfoods πανηγύρισε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι για την 15η αγωνιστική της Basket League και ο εκ των πρωταγωνιστών του Εξάστερου ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε πως ήταν μεγάλη “μάχη” αλλά η ομάδα του έπαιξε καλά.

Εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου ο Αμερικανός γκαρντ που ήταν ένας από τους τέσσερις πρωταγωνιστές της νίκης του Παναθηναϊκού Superfoods αναφερόμενος στη μεγάλη νίκη των “πράσινων” τόνισε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, νομίζω παίξαμε καλά, πιστεύω ότι σε κάθε ματς με τον Ολυμπιακό υπάρχει μεγάλη ένταση, κάθε μπάλα που είναι προς διεκδίκηση, γίνεται μεγάλη μάχη. Θεωρώ πως παλέψαμε σήμερα(30/1) αρκετά και σε συνδυασμό με την ευστοχία μας, πήραμε το παιχνίδι. Όπως και στο Βελιγράδι, έτσι και σήμερα θεωρώ πως παίξαμε καλά, είχαμε 25 λεπτά καλής άμυνας, νιώθουμε και πιο άνετα στο γήπεδο μας, είχαμε ευστοχία και κερδίσαμε το παιχνίδι».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια