Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΠΑΟΚ: Σοκ με Σάιμπερτ, εκτός για 2 μήνες

Οι φόβοι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζόρνταν Σάιμπερτ στο χθεσινό(25/2) ντέρμπι με την ΑΕΚ επιβεβαιώθηκαν καθώς οι ...


Οι φόβοι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζόρνταν Σάιμπερτ στο χθεσινό(25/2) ντέρμπι με την ΑΕΚ επιβεβαιώθηκαν καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη σήμερα έδειξαν πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός για δύο μήνες περίπου.

Στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου του χθεσινού ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Τζόρνταν Σάιμπερτ τραυματίστηκε στον δεξί του ώμο και αμέσως αποχώρησε από το παιχνίδι και μάλιστα του έγινε άμεση ανάταξη από τον φυσιοθεραπευτή του ΠΑΟΚ, Γιώργο Τσουκαλά και τον γιατρό της ΑΕΚ, Ηρακλή Πατσόπουλο και του τοποθετήθηκε νάρθηκας. Ο Αμερικανός υπέστη εξάρθρωση αριστερού ώμου και σήμερα το πρωί με την επιστροφή της ομάδα στη Θεσσαλονίκη υπεβλήθη σε εξετάσεις οι οποίες επιβεβαίωσαν τους φόβους των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, οι πρώτες εκτιμήσεις από την μαγνητική που έκανε κάνουν λόγο για αποχή δύο μηνών ενώ η ακριβής διάγνωση και το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης θα γίνει γνωστό το πρωί της Καθαρά Δευτέρας.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια