Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε για Νταρουσάφακα χωρίς τον Τζέιμς

Την επόμενη κιόλας του αγώνα με τον Κολοσσό και της επιστροφής από την Ρόδο στον Παναθηναϊκό Superfoods “ έπιασαν” αμέσως δουλειά ξεκ...


Την επόμενη κιόλας του αγώνα με τον Κολοσσό και της επιστροφής από την Ρόδο στον Παναθηναϊκό Superfoods “έπιασαν” αμέσως δουλειά ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Παρασκευής(3/3, 19:15) με την Νταρουσάφακα στην Τουρκία και από την προπόνηση απείχε ο Μάικ Τζέιμς.

Η χθεσινή μέτρια εμφάνιση με τον Κολοσσό στη Ρόδο αποτελεί ήδη παρελθόν και οι “πράσινοι” επέστρεψαν σήμερα(28/2) στο ΟΑΚΑ και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το δύσκολο παιχνίδι με την Νταρουσάφακα στην Τουρκία το απόγευμα της Παρασκευής για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν μέτρησε στους απόντες μόνο τον τραυματία Τζέιμς Γκιστ αλλά και τον Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα δύο τελευταία παιχνίδια με Ούνικς και Κολοσσό προτιμήθηκε να μείνει εκτός και να ακολουθήσει θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο του δεξιού του ποδιού, έπειτα από χτύπημα που είχε κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τον Κολοσσό.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια