Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ολυμπιακός: Με Γιανγκ αλλά χωρίς Σπανούλη στην Πάτρα

Με ένα καλό νέο ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Δευτέρας(27/2) με τον Απόλλωνα στην Πάτρα καθώς ο Πάτρι...


Με ένα καλό νέο ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Δευτέρας(27/2) με τον Απόλλωνα στην Πάτρα καθώς ο Πάτρικ Γιανγκ προπονήθηκε κανονικά και επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Παραμένει εκτός ο Σπανούλης.

Μετά το χθεσινό(24/2) ρεπό και την επιστροφή από την Κωνσταντινούπολη οι “ερυθρόλευκοι” ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Απόλλωνα στην Πάτρα για την 19η αγωνιστική της Basket League. Μάλιστα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε και ένα καλό νέο καθώς είδε τον Πάτρικ Γιανγκ να “βγάζει” κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας και θα είναι στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τους Πατρινούς. Από την άλλη, ο Βασίλης Σπανούλης αν και αισθάνεται καλύτερα παραμένει εκτός και δεν θα αγωνιστεί την Δευτέρα καθώς δεν χρειάζεται να πιεστεί με τον φόβο υποτροπής. Η επιστροφή του αναμένεται στον αγώνα της Πέμπτης(2/3) με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.



Δεν υπάρχουν σχόλια