Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πασκουάλ: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το πλεονέκτημα»

Αν και στη μεγαλύτερη διάρκεια του μεγάλου ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός Superfoods “ κυνηγούσε” την Ένωση τελικά πήρε την μεγάλη ...


Αν και στη μεγαλύτερη διάρκεια του μεγάλου ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός Superfoods “κυνηγούσε” την Ένωση τελικά πήρε την μεγάλη νίκη και ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως αυτό το θετικό αποτέλεσμα δίνει την δυνατότητα στους “πράσινους” να παλέψουν ως το τέλος για το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το “θρίλερ” των δύο παρατάσεων της 23ης αγωνιστικής ο Καταλανός κόουτς στάθηκε στο γεγονός ότι ο Εξάστερος δεν ξεκίνησε καλά αλλά και στα σημεία “κλειδιά” που του έδωσαν την μεγάλη νίκη ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ακολουθεί.

Αρχικά λοιπόν, αναφερόμενος στο σημερινό(26/3) ντέρμπι με την ΑΕΚ και την μεγάλη νίκη τόνισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και τους προπονητές τους για τον εκπληκτικό αγώνα. Η αλήθεια είναι πως δεν αρχίσαμε καλά τον αγώνα, ειδικά στην επίθεση. Δεν ήταν όμως ότι κάναμε μόνο λάθη, παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που απέδωσε πολύ καλό μπάσκετ σήμερα(26/3). Είναι δύο κομμάτια στον αγώνα που έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα. Το ένα ήταν στο τρίτο δεκάλεπτο που πήραμε μια διαφορά και δεν το διαχειριστήκαμε σωστά, αλλά και ένα ακόμη 3-4 λεπτά πριν το τέλος που και πάλι δεν κρατήσαμε το προβάδισμα. Στο τέλος νικήσαμε και μας δίνεται η δυνατότητα να παλέψουμε μέχρι τέλους για το πλεονέκτημα».

Κλείνοντας όταν ρωτήθηκε για την πρόοδο του Παναθηναϊκού Superfoods στα τελευταία παιχνίδια και ενώ ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής(31/3) με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είπε: «Δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο. Πρέπει να προετοιμάσουμε καλά τον αγώνα και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε πολλά, παρά μόνο πως πρέπει να παίξουμε σχεδόν τέλεια για να μπορέσουμε να νικήσουμε».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια