Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μανωλόπουλος: «Απογοητευτήκαμε στη δεύτερη παράταση και χάσαμε»

Για 45 λεπτά η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική και έδινε μεγάλη “μάχη” με τον Παναθηναϊκό Superfoods όμως στη δεύτερη παράταση παραδόθηκε και ο Σω...


Για 45 λεπτά η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική και έδινε μεγάλη “μάχη” με τον Παναθηναϊκό Superfoods όμως στη δεύτερη παράταση παραδόθηκε και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος εξήγησε πως η ομάδα του απογοητεύτηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο και για αυτό έχασε.

Δίνοντας το παρών στη συνέντευξη Τύπου μετά το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods που χρειάστηκε δύο παρατάσεις για να ολοκληρωθεί ο έμπειρος κόουτς εξήγησε τι δεν πήγε καλά στο τέλος και η Ένωση έχασε την ευκαιρία να πάρει την μεγάλη νίκη ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε “μάτωσαν” στο παρκέ.

Αρχικά αναφερόμενος, στο σημερινό(26/3) μεγάλο ντέρμπι για την 23η αγωνιστική της Basket League, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο. Μας έδωσε πολλή βοήθεια και ενέργεια για να κερδίσουμε. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί ματώσανε στο παρκέ και δώσανε ό,τι είχανε από πλευράς ενέργειας και πάθους. Στο κομμάτι της τακτικής ακολουθήσαμε το πλάνο στο μεγαλύτερο βαθμό. Είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ, είναι ένα κομμάτι που θέλει πολύ μεγάλη βελτίωση και μας κόστισε περισσότερο».

Για το τι έφταιξε και η ΑΕΚ παράτησε το παιχνίδι στη δεύτερη παράταση, εξήγησε: «Νομίζω ότι απογοητευτήκαμε. Ούτε σε μένα άρεσε ο τρόπος που χάσαμε στο τέλος. Πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα τα συναισθήματά μας».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το αν η ΑΕΚ του σημερινού ντέρμπι ήταν η καλύτερη των τελευταίων ετών απάντησε: «Δεν μπορώ να το πω αυτό, ειδικά όταν έχουμε χάσει».

Τέλος, όσον αφορά το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκε ο Ντίξον στο τέλος του αγώνα, είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός. Στο δεύτερο όχι, δεν είχε συγκέντρωση. Είναι πολύ ταλαντούχος, αλλά έχει μάθει να παίζει ένα ελεύθερο μπάσκετ. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και όταν υπάρχει ένα πλάνο πρέπει να το ακολουθούμε. Δεν είχε τη συγκέντρωση που έπρεπε. Έτσι όπως πήγε και ο Ούκιτς έπρεπε να είναι στο παιχνίδι».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια