Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πασκουάλ: «Αν σκεφτούμε υπερβολικά το πλεονέκτημα μπορεί να μην το καταφέρουμε»

Λίγο πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται έναν μεγάλο και δύσκολο αντίπαλο καθώς α...


Λίγο πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται έναν μεγάλο και δύσκολο αντίπαλο καθώς αύριο(31/3, 21:45, ΕΡΤ 2) υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως χρειάζεται προσοχή γιατί αν οι “πράσινοι” σκέφτονται υπερβολικά το πλεονέκτημα της έδρας μπορεί να μην καταφέρουν και αυτόν τον στόχο.

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια συνέντευξης Τύπου ο Καταλανός κόουτς μίλησε στα ΜΜΕ για τον αυριανό δύσκολο αγώνα του Εξάστερου με την ρωσική ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη αλλά και τον στόχο που “κυνηγούν” οι “πράσινοι” το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Αναφερόμενος λοιπόν, στο αυριανό δύσκολο παιχνίδι, τόνισε: «Είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέρω πως το έχω επαναλάβει πολλές φορές αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το προσεχές παιχνίδι και τι μπορούμε να κάνουμε για να κερδίσουμε. Εάν σκεφτούμε υπερβολικά το πλεονέκτημα έδρας μπορεί να μην τα καταφέρουμε. Είναι σημαντικό να παίξουμε με ενέργεια, συγκέντρωση και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε επίθεση και άμυνα. Με τη βοήθεια του κόσμου να τα δώσουμε όλα. Θα πρέπει να παίξουμε εξαιρετικά για να πανηγυρίσουμε σε ένα παιχνίδι σαν και αυτό».

Όσον αφορά το τακτικό κομμάτι και το τι πρέπει να προσέξει ο Εξάστερος για να είναι ο νικητής, επεσήμανε: «Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να μην αναφερθείς στους Τεόντοσιτς και Ντε Κολό. Είναι οι δύο παίκτες που δημιουργούν και σκοράρουν. Έχουμε να κάνουμε με δύο εξαιρετικές ομάδες στην Ευρώπη και αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εμάς».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια