Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Φελντέιν: «Μεγάλο παιχνίδι και πρόκληση για μας το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ»

Με στόχο άλλη μια νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται αύρι...


Με στόχο άλλη μια νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται αύριο(31/3, 21:45) στο ΟΑΚΑ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Τζέιμς Φελντέιν τόνισε πως είναι ένα μεγάλο παιχνίδι αλλά και πρόκληση για τους “πράσινους”.

Μιλώντας στα ΜΜΕ στο πλαίσιο της καθιερωμένης πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια συνέντευξης Τύπου ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στην αυριανή μεγάλη αντίπαλο του Εξάστερου λέγοντας μάλιστα πως μάλλον είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης ενώ μίλησε και για τους Τεόντοσιτς και Ντε Κολό που ο ίδιος και οι υπόλοιποι γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods θα κληθούν να “εξουδετερώσου픨.

Αρχικά μιλώντας για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι, τόνισε: «Είναι ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς όπως και στην Μπασκόνια. Αποδείξαμε πως διαθέτουμε χαρακτήρα και εκτός έδρας εκεί όπου είναι δύσκολα για εμάς. Τώρα επιστρέφουμε στο σπίτι μας απέναντι στην πιθανότατα καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και πρέπει να ανταπεξέλθουμε στην πρόκληση αν θέλουμε να εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα έδρας».

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για το αν πρέπει ο Παναθηναϊκός Superfoods να προσεγγίσει το παιχνίδι όπως και αυτό με την Ρεάλ, ανέφερε: «Σίγουρα πρέπει να σκεφτούμε με παρόμοιο τρόπο. Να παίξουμε σκληρά, να δείξουμε στον κόσμο πως θέλουμε να τερματίσουμε τέταρτοι και πως είμαστε μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρωλίγκα. Η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ είναι δύο ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή, είχαμε κερδίσει το παιχνίδι τις προάλλες, πάμε να πάρουμε και το αυριανό».

Όσον αφορά τα δύο μεγάλα “όπλα” της ΤΣΣΚΑ, τους εξαιρετικούς Μίλος Τεόντοσιτς και Νάντο Ντε Κολό, είπε: «Είναι μία πρόκληση για όλους. Όχι μόνο για εμένα, τον Καλάθη, τον Παππά και τον Τζέιμς αλλά για ολόκληρη την ομάδα. Ξέρουμε πως ένας παίκτης δεν είναι ικανός να τους σταματήσει. Είναι σπουδαίοι σκόρερ και δημιουργοί. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε ομαδικά στην άμυνα. Έχουμε μπροστά μας μία πρόκληση ακριβώς όπως έγινε και με τον Σέρχιο Γιουλ».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια