Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ρίβερς: «Μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουμε έναν από τους στόχους μας»

Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται αύριο(31/3, 21: 45, ΕΡΤ 2) μια πολύ δύσκολη αντίπαλο, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την προτελευταία αγωνισ...


Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται αύριο(31/3, 21:45, ΕΡΤ 2) μια πολύ δύσκολη αντίπαλο, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα και ο Κέι Σι Ρίβερς τόνισε πως είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Εξάστερο για να πετύχει ακόμα έναν στόχο του, το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της φετινής διοργάνωσης.

Ο Αμερικανός γκαρντ μιλώντας στα ΜΜΕ στο πλαίσιο της καθιερωμένης πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια συνέντευξης Τύπου στάθηκε στον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού Superfoods το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας ενώ αναφέρθηκε στην ΤΣΣΚΑ και τους “δυνατούς” Ντε Κολό και Τεόντοσιτς που θα κληθεί μαζί με τους υπόλοιπους γκαρντ του Εξάστερου να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα.

Αρχικά αναφερόμενος στο νέο στόχο των “πράσινων”, που δεν είναι άλλος από το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ, τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουμε έναν από τους στόχους μας που είναι το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο, περιμένουμε να βγάλουμε ενέργεια για να κάνουμε ακόμα ένα βήμα».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το αν ο αυριανός αγώνας θυμίζει πλέι οφ, είπε: «Σίγουρα είναι μία κατάσταση πλέι οφ με δύο ομάδες που θα βρεθούν εκεί. Πιθανότατα δεν θα βρεθούμε αντίπαλοι εκεί αλλά θα είναι μία ατμόσφαιρα που θα θυμίζει πλέι οφ».

Κλείνοντας, για το αν αποτελεί πρόκληση η αντιμετώπιση των Ντε Κολό και Τεόντοσιτς, σχολίασε: «Έχουμε παίκτες για να τους περιορίσουμε, προετοιμαζόμαστε ακόμα και στο τέλος της ημέρας πρέπει να κάνεις όλα όσα χρειάζονται για να κερδίσεις. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια, να προσέξουμε πολύ στην άμυνα και να έχουμε σωστές επιθέσεις».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια