Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ο Γαλατσόπουλος ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος είναι και επίσημα από σήμερα(28/3) ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ καθώς στις σημερινές εκλογές του Συνδέσμου ψηφίσ...


Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος είναι και επίσημα από σήμερα(28/3) ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ καθώς στις σημερινές εκλογές του Συνδέσμου ψηφίστηκε από όλες τις ομάδες εκτός από μια.

Το μεσημέρι της Δευτέρας έγιναν οι εκλογές του ΕΣΑΚΕ και τελικά ο αντικαταστάτης του Μιχάλη Μελή που παραιτήθηκε πριν λίγες μέρες από την προεδρία του Συνδέσμου θα είναι ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Στην σημερινή συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των ΚΑΕ μελών του Συνδέσμου πήρε 14 ψήφους ενώ υπήρχε και ένα λευκό που φημολογείται χωρίς να επιβεβαιώνεται επίσημα πως ήταν του Ολυμπιακού ενώ εκτός απροόπτου ο κ. Γαλατσόπουλος θα είναι πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Ο κ. Βαγγέλης Γαλατσόπουλος εκλέχθηκε πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ για την επόμενη διετία στην σημερινή συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των ΚΑΕ μελών του Συνδέσμου με 14 ψήφους και ένα λευκό.
Νέος αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ εκλέχθηκε ο κ. Σταύρος Δουβής, ενώ οι κ.κ. Γιάννης Ψαρράκης, Μανώλης Κεφαλογιάννης παραμένουν στις θέσεις του γενικού γραμματέα και του ταμία αντίστοιχα.

Ο κ. Γαλατσόπουλος είναι ο έκτος πρόεδρος στην ιστορία του ΕΣΑΚΕ μετά τους κ.κ. Θόδωρο Καρατζά (1992-2001), Μανώλη Παπακαλιάτη (2001-2), Βασίλη Οικονομίδη (2002-2012), Γιώργο Χαλβατζάκη (2012-16) και Μιχάλη Μελή (2016-17)».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια