Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Πανέτοιμος και αποφασισμένος για την ισοφάριση

“ Πάνοπλος” και αποφασισμένος για την ισοφάριση της σειράς των τελικών της Basket League θα υποδεχθεί αύριο(1/6, 21: 00) ο Παναθηναϊκό...


Πάνοπλος” και αποφασισμένος για την ισοφάριση της σειράς των τελικών της Basket League θα υποδεχθεί αύριο(1/6, 21:00) ο Παναθηναϊκός Superfoods τον Ολυμπιακό στο δεύτερο παιχνίδι για τον φετινό τίτλο.

Οι “πράσινοι” ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους για τον αυριανό τελικό χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με τον Τσάβι Πασκουάλ να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του. Μάλιστα, οι “πράσινοι” είναι αποφασισμένοι να αξιοποιήσουν το “καυτό” ΟΑΚΑ και να ισοφαρίσουν τη σειρά των τελικών και στη συνέχεια να προσπαθήσουν για το “break” στο ΟΑΚΑ.

Τα εισιτήρια...

Εν τω μεταξύ η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θέλοντας να ενημερώσει τους φιλάθλους που ενδιαφέρονται να βρεθούν αύριο στο ΟΑΚΑ με ανακοίνωσή της, αναφέρει: «Η διάθεση των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς. Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να αποκτήσουν τα εισιτήρια τους από τα κάτωθι σημεία:
  • Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 την Πέμπτη 10.00-18.00.
  • Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr
  • Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)
  • Την Πέμπτη (1/6), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 3 ώρες πριν την έναρξη και μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ “Ειρήνη” και στο Parking 5.

    Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό)

    ***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια