Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Σφαιρόπουλος: «Πήραμε το προβάδισμα και προχωράμε, είναι μεγάλη η σειρά»

Αν και δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός αξιοποίησε το πλεονέκτημα της έδρας και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Basket Leag...


Αν και δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός αξιοποίησε το πλεονέκτημα της έδρας και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Basket League με τον Παναθηναϊκό Superfoods όμως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως η σειρά είναι μεγάλη.

Δίνοντας το παρών στη συνέντευξη Τύπου μετά τον νικηφόρο για τους “ερυθρόλευκους” πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο κόουτς του Ολυμπιακού εξήγησε γιατί μετά το δυνατό ξεκίνημα η ομάδα του πήγε στο “θρίλερ” ενώ αναφέρθηκε και στον δεύτερο τελικό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα(28/5) κάναμε το 1-0. Παίζουμε με μια καλή ομάδα. Πιστεύω πως στην αρχή και στο τέλος ελέγξαμε πλήρως από την άμυνά μας το ματς, που είναι σημαντικό. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, φτάσαμε σε διψήφια διαφορά, ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και ήταν φυσιολογικό αυτό. Δεχθήκαμε καλάθια στη δεύτερη και τρίτη περίοδο από αιφνιδιασμό κι από επιθετικά ριμπάουντ που μας πόνεσαν. Στο τέλος όταν πήρε διαφορά ο Παναθηναϊκός τριών πόντων, είχαμε πολύ καθαρό μυαλό και τους αναγκάσαμε να βάλουν μόνο 8 πόντους. Παίξαμε καλά στην άμυνα και βάλαμε σημαντικά καλάθια. Πήραμε το προβάδισμα και όπως εξελίχθηκε το ματς, κερδίσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, προχωράμε, έχουμε μεγάλη σειρά, πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα βελτιώσουμε και να παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο ματς, από ότι στο πρώτο. Ευχαριστούμε τον κόσμο, ήταν κόσμια η ατμόσφαιρα κι έτσι πρέπει να είναι στους τελικούς».

Ενώ κλείνοντας, πρόσθεσε: «Το ματς δεν ήταν καλό, γιατί ήταν πολύ κρίσιμο, όπως είναι το πρώτο ματς μιας σειράς τελικών. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα, γιατί είχαμε κάποια κενά, αλλά να έχουμε και καλή κυκλοφορία στην επίθεση».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια