Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Στον Παναθηναϊκό ο Λεκαβίτσιους ! (pic & video)

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της παραμονής του Κένι Γκάμπριελ αργά το βράδυ της Τετάρτης(28/6) “έσκασε” νέα “βόμβα” για τον Παναθη...


Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της παραμονής του Κένι Γκάμπριελ αργά το βράδυ της Τετάρτης(28/6) “έσκασε” νέα “βόμβα” για τον Παναθηναϊκό Superfoods καθώς η Ζαλγκίρις Κάουνας ανακοίνωσε πως ο Εξάστερος έχει συμφωνήσει με τον Λούκας Λεκαβίτσιους.

Ο Λιθουανός γκαρντ θα είναι η πρώτη φετινή μεταγραφή του νταμπλούχου φέτος Παναθηναϊκού Superfoods καθώς η Ζαλγκίρις πρόλαβε την “πράσινη” ΚΑΕ αποκαλύπτοντας μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook πως είναι στην δυσάρεστη θέση να αποχωριστεί τον Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος συμφώνησε με τον Εξάστερο. Μάλιστα, μέσω της σελίδας της λιθουανικής ομάδας, ο Λεκαβίτσιους, δήλωσε: «Είναι η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου! Δεν ήταν εύκολο να κάνω αυτό το βήμα και να αφήσω το Κάουνας. Οφείλω πάρα πολλά στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τους οπαδούς μας. Ο Τσάβι Πασκουάλ με παρακολουθούσε χρόνια, είχαμε προσωπική επαφή, επομένως αποφάσισα να γύρισω σελίδα στην καριέρα μου». Ενώ από την πλευρά της Ζαλγκίρις ο αθλητικός διευθυντής της ομάδα, Παούλιους Μοτεγιούνας, ανέφερε: «Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να αποχωριστούμε τον Λεκαβίτσιους. Προσπαθήσαμε να τον κρατήσουμε όμως δεν καταφέραμε να ανταγωνιστούμε τον Παναθηναϊκό. Η ελληνική ομάδα τον ήθελε πολύ».
Εν τω μεταξύ, Ο Λεκαβίτσιους είχε συμβόλαιο με την Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και οι “πράσινοι” για να τον αποκτήσουν χρειάστηκε να πληρώσουν 100.000 ευρώ στην ομάδα της Λιθουανίας για να μπορέσουν να “σπάσουν” το συμβόλαιό του. Ο 23χρονος Λιθουανός γκαρντ την φετινή σεζόν σε 30 αγώνες στην Ευρωλίγκα είχε 8.5 πόντους με 51% στα δίποντα, 34% στα τρίποντα και 76% στις βολές, μαζί με 1.9 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά 18.1 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε στο παρακάτω λινκ την είδηση της μεταγραφής και τις δηλώσεις του Λεκαβίτσιους στην επίσημη ιστοσελίδα της Ζαλγκίρις αλλά και το ποστ της λιθουανικής ομάδας στο Facebook


BC Žalgiris Kaunas

Netikėta žinia visiems „Žalgirio“ sirgaliams – Lukas Lekavičius keliasi į Atėnų „Panathinaikos“. „Labai gaila, bet turime paleisti Luką. Bandėme išlaikyti ir tikrai to neplanavome, bet nepavyko atlaikyti Atėnų „Panathinaikos“ konkurencijos,“ – sakė P.Motiejūnas. Dėkojame Lukui už gražias akimirkas ir linkime sėkmės!
Plačiau - 
http://zalgiris.lt/news/bc-zalgiris/67056/
Kauno „Žalgirio“ komandos įžaidėjo Luko Lekavičiaus žaidimo epizodai 2016-2017 m. Eurolygos ir LKL sezone. 
Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια