Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Στον Παναθηναϊκό και ο Όγκαστ ! (pic)

Την δεύτερη μεταγραφική του “βόμβα” ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός Superfoods καθώς μετά τον Λεκαβίτσιους και ο Ζακ Όγκαστ είναι πλέον παίκ...


Την δεύτερη μεταγραφική του “βόμβα” ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός Superfoods καθώς μετά τον Λεκαβίτσιους και ο Ζακ Όγκαστ είναι πλέον παίκτης του Εξάστερου.

Τα τελευταία 24ωρα εκτός από την συμφωνία με τον Λούκας Λεκαβίτσιους είχε διαρρεύσει και η συμφωνία του Παναθηναϊκού Superfoods με τον ελληνικής καταγωγής Ζακ Όγκαστ και σήμερα(30/6) ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την “πράσινη” ΚΑΕ. Ο 24χρονος σέντερ που είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου καθώς η μητέρα του κατάγεται από την Κοζάνη και που την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στην τουρκική Ουσάκ Σπορτίφ συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό Superfoods για την επόμενη σεζόν ενώ έχει την δυνατότητα μέχρι τις 20 Ιουλίου να πάρει μεταγραφή στο ΝΒΑ και να μην αγωνιστεί στον Εξάστερο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας ενός έτους με τον Ζακ Όγκαστ. Ο αθλητής διατηρεί τη δυνατότητα μεταγραφής του σε ομάδα του ΝΒΑ μέχρι τις 20/7/2017.

Ο Όγκαστ γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου του 1993 στη Μασσαχουσέτη, έχει ύψος 2.08μ., αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5» και διαθέτει ελληνικό διαβατήριο καθώς η μητέρα του έχει καταγωγή από την Κοζάνη. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στο Γυμνάσιο του Marlborough.

Το 2011 μετακινήθηκε στο προπαρασκευαστικό πανεπιστήμιο New Hampton School, το οποίο ολοκλήρωσε έχοντας 15 πόντους και 8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην καλύτερή του σεζόν. Μετά την αποφοίτησή του γράφτηκε στο πανεπιστήμιο του Notre Dame, όπου έπαιξε κολεγιακό μπάσκετ στους Fighting Irish. Την τελευταία του χρονιά στο NCAA (2015-16) είχε 14 πόντους και 10.72 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.
Τον Οκτώβριο του 2016 έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι αγωνιζόμενος με ιδιαίτερη επιτυχία στην τουρκική Ουσάκ Σπορτίφ, με την οποία είχε μέσο όρο 12.8 πόντους και 8 ριμπάουντ στο εγχώριο πρωτάθλημα και 13.4 πόντους και 8.8 ριμπάουντ στο Champions League».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια