Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Και επίσημα στον Παναθηναϊκό για άλλα τρία χρόνια ο Γκάμπριελ (pic)

Οι πληροφορίες του τελευταίου 24ώρου που ήθελαν τον Κένι Γκάμπριελ να παραμένει στον Παναθηναϊκό Superfoods επιβεβαιώθηκαν καθώς η ΚΑΕ...


Οι πληροφορίες του τελευταίου 24ώρου που ήθελαν τον Κένι Γκάμπριελ να παραμένει στον Παναθηναϊκό Superfoods επιβεβαιώθηκαν καθώς η ΚΑΕ ανακοίνωσε πως ο Αμερικανός φόργουορντ ανανέωσε την συνεργασία του με τον Εξάστερο για άλλα τρία χρόνια(1+1+1).

Λίγες μόλις μέρες μετά το τέλος της φετινής σεζόν και της κατάκτησης του νταμπλ στον Παναθηναϊκό Superfoods ξεκίνησε ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη σεζόν και η αρχή των... ανακοινώσεων έγινε με τον Κένι Γκάμπριελ. Ο Αμερικανός συμφώνησε με την διοίκηση για την παραμονή του στην ομάδα και ανακοινώθηκε επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας τους για άλλα τρία χρόνια(1+1+1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods : «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κένι Γκάμπριελ για τρία ακόμη χρόνια (1+1+1).

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο Αμερικάνος φόργουορντ τόνισε στο paobc.gr:«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που θα παραμείνω στον Παναθηναϊκό, καθώς ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ.
Πέρσι είχαμε μια εξαιρετική χρονιά, η οποία ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αγαπώ την Ελλάδα, αγαπώ την ομάδα αλλά και τους φιλάθλους μας. Είναι καταπληκτικοί! Τους κάναμε πολύ χαρούμενους στο τέλος της σεζόν με το πρωτάθλημα και μας το ανταπέδωσαν με την αγάπη που μας έδειξαν ακολούθως με την υποδοχή στο ΟΑΚΑ και την παρουσία τους στη φιέστα».

Κλείνοντας, ο Κένι Γκάμπριελ, σημείωσε: «Ανυπομονώ να επιστρέψω για να ξεκινήσουμε πάλι τη δουλειά και ζήσουμε ανάλογες στιγμές... Αποτελεί μεγάλη τιμή να σε εμπιστεύεται ένας τόσο σπουδαίος σύλλογος όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα ώστε να δικαιώσω τον κόουτς και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια