Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Λεκαβίτσιους: «Ζω ένα όνειρο !» (pics)

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό Superfoods ο Λούκας Λεκαβίτσιους έφτασε στην Αθήνα και στις πρώτες του...


Μια μέρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό Superfoods ο Λούκας Λεκαβίτσιους έφτασε στην Αθήνα και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την χαρά του που πλέον θα αγωνίζεται στον Εξάστερο.

Ο 23χρονος Λιθουανός πλέι μέικερ μετά την συμφωνία του με τον πρωταθλητή και Κυπελλούχο Ελλάδας έφτασε σήμερα(30/6) το μεσημέρι στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αύριο(1/7) θα επιστρέψει στην πατρίδα του. Φτάνοντας λοιπόν, στο “Ελ. Βενιζέλος” και κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods πλέον δεν έκρυψε την μεγάλη του χαρά για την μεταγραφή του τονίζοντας μάλιστα πως ζει ένα όνειρο. Συγκεκριμένα, ο Λούκας Λεκαβίτσιους δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αθήνα. Ζω ένα όνειρο και ελπίζω σε αυτό το τεράστιο βήμα στην καριέρα μου να πάνε όλα κατ’ ευχή. Ανυπομονώ να παίξω στον Παναθηναϊκό».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια