Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Τέλος και επίσημα ο Φώτσης

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί για τον Παναθηναϊκό Superfoods ο Άντώνης Φώτσης καθώς η ΚΑΕ ανακοίνωσε το φινάλε της τρίτης συνεργασίας...


Παρελθόν και επίσημα αποτελεί για τον Παναθηναϊκό Superfoods ο Άντώνης Φώτσης καθώς η ΚΑΕ ανακοίνωσε το φινάλε της τρίτης συνεργασίας τους και έτσι μετά από τέσσερα χρόνια οι δρόμοι τους χωρίζουν.

Το τελευταίο διάστημα όλα έδειχναν πως ο “Batman” δεν θα έκλεινε την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του και το “διαζύγιο” ήταν προ των πυλών και σήμερα(25/7) οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν με την διοίκηση του Παναθηναϊκού Superfoods να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας τους και να τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Φώτση, τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Ο Αντώνης συνέδεσε το όνομά του με αναρίθμητες σπουδαίες στιγμές με την πράσινη φανέλα και κατέκτησε φορώντας την 19 τίτλους, γι’ αυτό και θα αποτελεί για πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας και της οικογένειάς του Παναθηναϊκού».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια