Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: «Η Εθνική Νέων απέδειξε πως το ελληνικό μπάσκετ έχει και λαμπρό μέλλον»

Συγχαρητήρια στην χρυσή Εθνική Νέων έδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods και μέσω ανακοίνωσής της τόνισε πως αυτά τα παιδιά απέδειξαν ...


Συγχαρητήρια στην χρυσή Εθνική Νέων έδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods και μέσω ανακοίνωσής της τόνισε πως αυτά τα παιδιά απέδειξαν πως το ελληνικό μπάσκετ δεν έχει μόνο ένδοξο παρελθόν και παρόν αλλά και λαμπρό μέλλον.

Μετά τα χθεσινή(23/7) συγχαρητήρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην Εθνική Νέων, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης σήμερα ήρθαν τα συγχαρητήρια και από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, η οποία με ανακοίνωσή της συνεχάρη άπαντες στην ομάδα και στάθηκε στο λαμπρό μέλλον που θα έχει το ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods συγχαίρει τους αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και όλους τους συντελεστές της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης. Αυτά τα παιδιά απέδειξαν για ακόμα μία φορά πως το ελληνικό μπάσκετ πέρα από ένδοξο παρελθόν και παρόν, έχει και "λαμπρό" μέλλον».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια