Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Τέλος και επίσημα από τον Παναθηναϊκό ο Μπουρούσης ! (pic)

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών που ήθελαν τον Γιάννη Μπουρούση να αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό Superfoods επιβεβαιώθηκαν σήμερα(4...


Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών που ήθελαν τον Γιάννη Μπουρούση να αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό Superfoods επιβεβαιώθηκαν σήμερα(4/7) καθώς η ΚΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους, για την οποία μίλησε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Αν και είχε άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο ο διεθνής σέντερ αποχωρεί από τον Εξάστερο και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα, από όπου έχει δεχθεί μια πολύ δελεαστική πρόταση. Οι δύο πλευρές έληξαν τη συνεργασία τους σαν “φίλοι” και μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Superfoods, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Μπουρούση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μπουρούση. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού ευχαριστεί τον Γιάννη για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Δήλωση Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
«Πέρυσι το καλοκαίρι μια διαχρονική φιλία μετουσιώθηκε σε επαγγελματική συνεργασία.
Η απόφαση που πήραμε με τον Γιάννη Μπουρούση, όσο δύσκολη κι αν φαινόταν τότε σε κάποιους, μας δικαίωσε και τους δύο από το τελικό αποτέλεσμα, για το οποίο, μάλιστα, ήμασταν σίγουροι από την πρώτη στιγμή!

Η συμβολή του Γιάννη στην κατάκτηση του νταμπλ ήταν τεράστια. Τον ευχαριστώ προσωπικά για όσα πρόσφερε στην ομάδα και του εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του, καθώς έχει να προσφέρει πολλά ακόμη στο μπάσκετ».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια