Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Εθνική: Τα εισιτήρια του «Ακρόπολις»

Οι φίλαθλοι της “επίσημης αγαπημένης”, της Εθνικής Ανδρών μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν από κοντά λίγο πριν αναχωρήσ...


Οι φίλαθλοι της “επίσημης αγαπημένης”, της Εθνικής Ανδρών μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν από κοντά λίγο πριν αναχωρήσει για το Ευρωμπάσκετ στο τουρνουά “Ακρόπολις” στο ΟΑΚΑ και η ΕΟΚ ενημέρωσε για την διάθεση των εισιτηρίων.

Για άλλη μια χρονιά λίγο πριν η Εθνική αναχωρήσει για την διοργάνωση που θα συμμετάσχει και φέτος πρόκειται για το Ευρωμπάσκετ, οι φίλαθλοί της θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν από κοντά και να “ξεπροβοδίσουν” τους Έλληνες διεθνείς με την παρουσία τους στο ΟΑΚΑ και το τουρνουά “Ακρόπολις”. Στο δικό της τουρνουά που θα διεξαχθεί το τριήμερο 23 με 25 Αυγούστου η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τις Ιταλία, Σερβία και Γεωργία και μια εβδομάδα πριν την έναρξη των αγώνων η ελληνική ομοσπονδία μπάσκετ ενημέρωσε τους φιλάθλους για τα εισιτήρια του τουρνουά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Η Εθνική Ανδρών ολοκληρώνει τον κύκλο φιλικών προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με το τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank». Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει το διάστημα 23-25/8 τις εθνικές ομάδες Γεωργίας, Ιταλίας και Σερβίας στο ΟΑΚΑ.

Το φίλαθλο κοινό μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια από τα γραφεία της ΕΟΚ (Κηφισίας 37, ΟΑΚΑ) τις εργάσιμες ημέρες, από το πρωί στις 9.00 μέχρι και το απόγευμα ώρα 18.00. Η γενική είσοδος κοστίζει 10 ευρώ και αντιστοιχεί και στα δύο παιχνίδια κάθε ημέρας».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά είναι το εξής:

Τετάρτη 23 Αυγούστου
18:45 Ιταλία-Σερβία
21:00 Ελλάδα-Γεωργία
Πέμπτη 24 Αυγούστου
18:45 Γεωργία-Σερβία
21:00 Ελλάδα-Ιταλία
Παρασκευή 25 Αυγούστου
18:45 Γεωργία-Ιταλία
21:00 Ελλάδα-Σερβία

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια