Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΠΑΟΚ: Δανεικός στον Ερμή Αγιάς ο Παπαδόπουλος

Στην Α2 θα αγωνίζεται την σεζόν 2017-'18 ο Βασίλης Παπαδόπουλος καθώς δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Ερμή Αγιάς. Ο 19χρονο...


Στην Α2 θα αγωνίζεται την σεζόν 2017-'18 ο Βασίλης Παπαδόπουλος καθώς δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Ερμή Αγιάς.

Ο 19χρονος φόργουορντ είχε υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Δεκέμβρη και έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Μετά λοιπόν, την πρώτη του επαγγελματική χρονιά με τον ΠΑΟΚ στην Basket League, φέτος θα αγωνιστεί στην Α2 με τον Ερμή Αγιάς στον οποίο δόθηκε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Στον Ερμή Αγιάς θα αγωνιστεί την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 ο Βασίλης Παπαδόπουλος.
Ο 19χρονος φόργουορντ που υπέγραψε τον προηγούμενο Δεκέμβριο το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2020, παραχωρήθηκε στον Ερμή Αγιάς, που αγωνίζεται στην Α2, με την μορφή δανεισμού.
Ο Βασίλης Παπαδόπουλος στην πρώτη του χρονιά ως επαγγελματίας μέτρησε πέρυσι 4 συμμετοχές στην STOIXIMAN.GR Basket League, κάνοντας το ντεμπούτο του στον αγώνα της 20ής αγωνιστική του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τα Τρίκαλα στο “PAOK Sports Arena”».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια