Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Αναχωρεί για Μόσχα και το «Gomelsky Cup»

Για την Ρωσία και την Μόσχα αναχωρεί αύριο(26/9) το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός Superfoods προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά της ΤΣΣΚ...


Για την Ρωσία και την Μόσχα αναχωρεί αύριο(26/9) το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός Superfoods προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά της ΤΣΣΚΑ, “Gomelsky Cup” και ο μοναδικός “πράσινος” που δεν θα είναι στην αποστολή είναι ο Λούκας Λεκαβίτσιους.

Μετά και το χθεσινό(24/9) φιλικό με την Εφές στο ΟΑΚΑ σήμερα οι “πράσινοι” είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια “ανάσα” καθώς ενόψει και της αυριανής αναχώρησης για την Ρωσία ο Τσάβι Πασκουάλ του έδωσε ρεπό. Αύριο το μεσημέρι, λοιπόν, ο Εξάστερος θα αναχωρήσει για την Μόσχα όπου στο πλαίσιο του τουρνουά “Gomelsky Cup” που διοργανώνει η ΤΣΣΚΑ θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη(27/9, 17:00) την Κίμκι στον πρώτο ημιτελικό ενώ την Πέμπτη(28/9) θα αντιμετωπίσει ή την ΤΣΣΚΑ ή Νταρουσάφακα είτε για τον μικρό είτε για τον μεγάλο τελικό του τουρνουά.

Στην αποστολή για την Μόσχα δεν θα συμπεριληφθεί ο τραυματίας Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος θα μείνει στην Αθήνα και θα συνεχίσει με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και θεραπεία.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια