Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ντένμον: «Δεν συνεχίσαμε στον ρυθμό που θέλαμε»

Ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες στα φιλικά της προετοιμασίας του καθώς ηττήθηκε από την Κίμκι στην πρώτ...


Ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες στα φιλικά της προετοιμασίας του καθώς ηττήθηκε από την Κίμκι στην πρώτη μέρα του τουρνουά “Γκομέλσκι Καπ” και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Εξάστερου, Μάρκους Ντένμον εξήγησε πως οι “πράσινοι” δεν συνέχισαν ως το τέλος του αγώνα στον ρυθμό που είχαν στο ξεκίνημα.

Παρά το γεγονός ότι ήταν σε πολύ καλή μέρα ο Μάρκους Ντένμον δεν μπόρεσε να συνοδέψει την εξαιρετική εμφάνισή του με νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods καθώς αν και στη μεγαλύτερη διάρκεια του φιλικού στη Μόσχα οι “πράσινοι” είχαν τα ηνία στο τέλος μπλόκαραν και ηττήθηκαν από την Κίμκι.

Ο Αμερικανός γκαρντ λοιπόν, μιλώντας λίγο μετά το τέλος του αγώνα, για την ήττα, τόνισε: «Στο τέλος δεν καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που θέλαμε, αν και στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν αρκετά καλοί. Στο τέλος ο αντίπαλός μας ήταν καλύτερος, έπαιξε πιο έξυπνα σε άμυνα και επίθεση, ενώ εμείς δεν συνεχίσαμε στον ρυθμό που θέλαμε. Συγχαρητήρια στην Κίμκι για τη νίκη της. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια