Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πασκουάλ: «Ο Λεκαβίτσιους θα είναι μαζί μας σε 7-10 μέρες»

Αν και στη μεγαλύτερη διάρκεια του φιλικού με την Κίμκι για την πρώτη μέρα του τουρνουά της Μόσχας “Γκομέλσκι Καπ” ο Παναθηναϊκός Super...


Αν και στη μεγαλύτερη διάρκεια του φιλικού με την Κίμκι για την πρώτη μέρα του τουρνουά της Μόσχας “Γκομέλσκι Καπ” ο Παναθηναϊκός Superfoods είχε τον πρώτο λόγο τελικά ηττήθηκε και ο Τσάβι Πασκουάλ απέδωσε την ήττα στα αμυντικά ριμπάουντ ενώ αποκάλυψε πως ο τραυματίας Λούκας Λεκαβίτσιους θα μπει στις υποχρεώσεις της ομάδας σε 7-10 μέρες.

Οι “πράσινοι” έχασαν στο “τσακ” το παιχνίδι με την Κίμκι για την πρώτη μέρα του τουρνουά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας καθώς στο τελευταίο δίλεπτο μπλόκαραν και ο Καταλανός κόουτς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα τόνισε: «Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι προετοιμασίας. Σε κάποια σημεία παίξαμε καλά και σε κάποια όχι. Νομίζω πως και για τις δύο ομάδες ίσχυσε το ίδιο. Το κρίσιμο σημείο για εμάς ήταν ότι δεν ελέγξαμε τα αμυντικά ριμπάουντ κατά τη διάρκεια του αγώνα κάτι που μας στοίχισε. Στα τελευταία λεπτά δεν μπορέσαμε να παίξουμε καλά σε άμυνα και επίθεση κάτι ιδιαίτερα σημαντικό».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τον τραυματία Λούκας Λεκαβίτσιους και το πότε θα μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, είπε: «Ο Λεκαβίτσιους έμεινε στην Αθήνα καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό που αποκόμισε στην προετοιμασία της Εθνικής του ομάδας της Λιθουανίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Ελπίζουμε πως σε 7 με 10 μέρες θα είναι μαζί μας».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια