Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Έφυγε» από την ζωή ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο

Σε σοκ βρίσκεται η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τον αναπάντεχο χαμό του μπαμπά της οικογένειας, Τσαρλς, ο οποίος “έφυγε” από την ζωή α...


Σε σοκ βρίσκεται η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τον αναπάντεχο χαμό του μπαμπά της οικογένειας, Τσαρλς, ο οποίος “έφυγε” από την ζωή από ανακοπή καρδιάς. Εσπευσμένα στην Αμερική ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Στη θλίψη “βυθίστηκε” η οικογένεια Αντετοκούνμπο καθώς “έφυγε” από την ζωή, ο μπαμπάς της οικογένειας Τσαρλς, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στο Μιλγουόκι, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ο 53χρονος πριν δύο χρόνια είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός καθώς είχε αισθανθεί έντονους πόνους και είχε υποβληθεί σε στεφανιογραφία. Δύο χρόνια μετά ήρθε ο αναπάντεχος χαμός του από ανακοπή καρδιάς και “βύθισε” σε τεράστια θλίψη όλη την οικογένεια, την σύζυγό του Βερόνικα και τα παιδιά του Γιάννη, Θανάση, Κώστα, Αλέξανδρο και Φράνσις.
Όπως, είναι λογικό ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήρε ειδική άδεια από τον Παναθηναϊκό Superfoods προκειμένου να ταξιδέψει στις ΗΠΑ.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια