Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Συλλυπητήρια του Παναθηναϊκού στους Αντετοκούνμπο

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο θρηνεί τον χαμό του πατέρα της οικογένειας, Τσαρλς και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θέλησε να εκφράσει και ...


Η οικογένεια Αντετοκούνμπο θρηνεί τον χαμό του πατέρα της οικογένειας, Τσαρλς και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θέλησε να εκφράσει και δημόσια τα συλλυπητήρια της και την στήριξή της στον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο αναπάντεχος χαμός του Τσαρλς Αντετοκούνμπο, ο οποίος “έφυγε” από την ζωή από ανακοπή καρδιάς έχει “βυθίσει” στην θλίψη την οικογένεια του Θανάση Αντετοκούνμπο και η διοίκηση της ομάδας του, του Παναθηναϊκού Superfoods εξέφρασε και με επίσημη ανακοίνωσή της τα ειλικρινή της συλλυπητήρια και την στήριξή της στον διεθνή φόργουορντ και την οικογένειά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια Αντετοκούνμπο για τον ξαφνικό χαμό του Τσαρλς Αντετοκούνμπο. Σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι δίπλα στον Θανάση και στους οικείους του σε αυτές τις δύσκολες ώρες».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια