Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Στα προημιτελικά με Ολυμπιακό ο ΓΣΛ Φάρος (pic)

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό πανηγυρίζει ο ΓΣ Λάρισας Φάρος καθώς επικ...


Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό πανηγυρίζει ο ΓΣ Λάρισας Φάρος καθώς επικράτησε του Ιωνικού Νίκαίας με 82-70.

Με πρωταγωνιστές τους Σάφτενααρ και Μουράτο ο ΓΣ Λάρισας Φάρος “καθάρισε” και τον Ιωνικό Νίκαιας εκτός έδρας και πήρε το εισιτήριο για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών όπου την Τέταρτη(4/10) θα αντιμετωπίσει ως γηπεδούχος τον Ολυμπιακό.

Τα δεκάλεπτα: 23-26, 47-45, 59-63, 70-82

Ιωνικός Ν. (Γούναρης): Βασιλόπουλος 2, Κουντουράς 3, Καράμπουλας 9, Βουγιούκας 11, Πετροδημόπουλος 3, Παλαιοχωρίτης, Βασιλόπουλος Φ. 12, Κανονίδης 17, Κατούφας 12, Παπαδόπουλος 1.

ΓΣ Λάρισας Φάρος (Σκουρτόπουλος): Ντρέιπερ 4, Παπαμακάριος 8, Μαραγκός 1, Μουράτος 23, Φορμπς, Διαμαντάκος, Χατζηκυριακίδης, Σάφτενααρ 26, Γουέρ 16, Βαβάτσικος, Κόνερ, Παπαντωνίου 4.

Αύριο(1/10, 17.00) θα διεξαχθεί ο αγώνας του Κολοσσού Ρόδου με τον Προμηθέας Πάτρας και ο νικητής θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό Superfoods για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Τα άλλα δύο ζευγάρια των προημιτελικών είναι ΑΕΚ-Ρέθυμνο και Άρης-ΠΑΟΚ.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια