Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Άτυπη ρεβάνς με Παναθηναϊκό η Εφές (pics)

Ισοπαλία μετρούν στις φετινές φιλικές αναμετρήσεις τους ο Παναθηναϊκός Superfoods και η Αναντολού Εφές καθώς στο δεύτερο φιλικό στο Ο...


Ισοπαλία μετρούν στις φετινές φιλικές αναμετρήσεις τους ο Παναθηναϊκός Superfoods και η Αναντολού Εφές καθώς στο δεύτερο φιλικό στο ΟΑΚΑ οι “πράσινοι” ηττήθηκαν με 79-82 από την τουρκική ομάδα.

Μετά το συναρπαστικό φιλικό της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ με την παρουσία των φιλάθλων του Εξάστερου, οι δύο ομάδες τα “ξαναείπαν” σήμερα στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων αυτή τη φορά όμως το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Στο σημερινό(24/9) λοιπόν, φιλικό ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν κατάφερε να κάνει το 2 στα 2 καθώς η Εφές πήρε την άτυπη ρεβάνς επικρατώντας έστω και δύσκολα με 82-79.

Όπως και στο πρώτο φιλικό των δύο ομάδων και στο σημερινό ο Νίκος Παππάς ήταν εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού Superfoods και μάλιστα πρώτος σκόρερ με 12 πόντους ενώ ακολούθησε ο Ματ Λοτζέσκι με 11 και ο Κρις Σίνκλετον με 10. Από την πλευρά της Εφές ο Λέντο ήταν ασταμάτητος και τελείωσε με 20 πόντους ενώ πολύ καλοί ήταν και οι ΜακΚόλουμ με 17 και Στίματς με 15 πόντους.

Πλέον, τα δύο φιλικά με την Εφές αποτελούν παρελθόν για τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο οποίος λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων θα ταξιδέψει στη Ρωσία όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας “Γκομέλσκι Καπ”.

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 46-42, 64-60, 79-82


Παναθηναϊκός Superfoods (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 10, Ρίβερς 5, Παππάς 12, Ντένμον 1, Γκιστ 4, Βουγιούκας 4, Γκάμπριελ 10, Όγκαστ 7, Λοτζέσκι 11, Καλάθης 9, Αντετοκούνμπο 6, Μήτογλου, Καλαϊτζάκης, Μποχωρίδης.

Αναντολού Εφές (Περάσοβιτς): Λέντο 20, ΜακΚόλουμ, 17, Μπαλμπάι 5, Μπράουν 3, Μπατούκ, Ντεμίρ, Μότουμ 2, Άνταμς 6, Στίματς 15, Μούριτς 3, Ντάνστον 6, Σιμόν 5.




Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια