Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Φινάλε στα φιλικά με νίκη ο ΠΑΟΚ (pics)

Έχοντας τα ηνία σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Σοκόλι με 98-83 στο φιλικό κεκλεισμένων των θυρών στην Πυλαί...


Έχοντας τα ηνία σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Σοκόλι με 98-83 στο φιλικό κεκλεισμένων των θυρών στην Πυλαία και έκλεισε με νίκη τα φετινά φιλικά της προετοιμασίας του.

Παρά το μέτριο πρώτο ημίχρονο στο δεύτερο μέρος του αγώνα στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ ήταν ακόμα καλύτερος και με ένα επιμέρους 32-23 στο τρίτο δεκάλεπτο και πρωταγωνιστές τους Ζάρα, Χρυσικόπουλο και Τρις έκλεισε με νίκη τα φετινής φιλικά της προετοιμασίας λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Στο σημερινό(27/9) φιλικό που ήταν κεκλεισμένων των θυρών ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του ενώ δεν είχε στη διάθεσή τους τραυματίας Βασίλη Χαραλαμπόπολο και Όουεν Κλάσεν. Ο Έλληνας φόργουορντ είναι στο στάδιο της αποκατάστασης μετά την επέμβαση κοιλιακών προσαγωγών στην οποία υπεβλήθη πριν λίγες μέρες ενώ ο Καναδός σέντερ συνεχίζει με εντατικό πρόγραμμα θεραπείας για την κάκωση στο δεξί γόνατο που τον ταλαιπωρεί.

Τα δεκάλεπτα: 27-21, 42-46, 74-58, 98-83

ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Ντίλαρντ 9, Χρυσικόπουλος 11, Kρούμπαλι 8, Κόνιαρης 9, Καρράς 4, Τσόχλας 4, Γιανναράς, Μαργαρίτης 16, Ζάρας 15, Καραμανώλης, Τρις 13, Τζόουνς 9.

Κάρπος Σοκόλι: Κόλινς, Γιακιμόφσκι, Μπράουν 16, Σοκόλοφ 3, Νικολόφσκι 20, ΜακΦάντεν 10, Ντέλιτς 15, Κόματζικ 16, Γκιουρόφσκι 3.





Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια