Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Δεν μπόρεσε να κάνει την έκπληξη στη Μόσχα ο Παναθηναϊκός (pics)

Ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν έδειξε το καλό του πρόσωπο στη Μόσχα και το “πλήρωσε” καθώς η ισχυρή ΤΣΣΚΑ δεν συγχωρεί και έτσι ήρθε η...


Ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν έδειξε το καλό του πρόσωπο στη Μόσχα και το “πλήρωσε” καθώς η ισχυρή ΤΣΣΚΑ δεν συγχωρεί και έτσι ήρθε η “βαριά” ήττα με 81-63 για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Επεισόδιο με Γκιστ και Ντε Κολό αποβλήθηκαν από το παιχνίδι.

Ο Εξάστερος δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και ουσιαστικά δεν πήρε ποτέ τα πάνω του με αποτέλεσμα σε όλο τον αγώνα να “κυνηγάει” τους Ρώσους του Δημήτρη Ιτούδη. Οι περισσότεροι παίκτες του δεν ήταν σε καλή μέρα και οι μόνοι που “διασώθηκαν” ήταν οι Ρίβερς και Σίνγκλετον. Πλέον, οι “πράσινοι” μην έχοντας χρόνο για πολλές αναλύσεις αφήνουν πίσω τους την ήττα στην Μόσχα καθώς με την επιστροφή στην Αθήνα τους περιμένει το άλλο πολύ δύσκολο της “καυτής” εβδομάδας, το βράδυ της Παρασκευής(27/10) με την Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ.

Ο αγώνας...

Αρχικά ο Παναθηναϊκός Superfoods μπήκε μουδιασμένος στο παιχνίδι σε αντίθεση με την ΤΣΣΚΑ η οποία χάρη στους Ντε Κολό, Ροντρίγκεθ και Χάινς ξεκίνησε με ένα σερί 6-0 ενώ πήγε νωρίς νωρίς σε διψήφιο προβάδισμα με το 11-1 μόλις στο πρώτο τρίλεπτο. Κάπου εκεί ο Εξάστερος άρχισε να παίρνει μπροστά και με οκτώ πόντους του Σίνγκλετον και δύο του Λεκαβίτσιους και το σερί 10-0 έφερε το παιχνίδι στα ίσα με το 11-11 στο πρώτο πεντάλεπτο. Ωστόσο, η αντεπίθεση των “πράσινων” δεν είχε συνέχεια καθώς οι Ρώσοι με νέο σερί 9-0 αυτή τη φορά από τους Ροντρίγκεθ, Χάινς και Βορόντσεβιτς ξέφυγαν πάλι με το 20-11 στο 7'. Μάλιστα, με την τριάδα “φωτιά” τους Ντε Κολό, Ροντρίγκεθ και Χάινς η ΤΣΣΚΑ έφτασε και στο +12 με το 27-15 του πρώτου δεκαλέπτου.

Στη δεύτερη περίοδο τα πράγματα χειροτέρεψαν για τον Παναθηναϊκό Superfoods καθώς τα αμυντικά κυρίως προβλήματα συνεχίστηκαν και όχι μόνο δεν μπόρεσε να πλησιάσει τους γηπεδούχους αλλά τους είδε να φτάνουν τη διαφορά στο +17 με το 34-17 στο 12' ενώ δια χειρός του ασταμάτητου Σέρχιο Ροντρίγκεθ ήρθε και το +18 με το 39-21 στα μισά της περιόδου και το παιχνίδι είχε μετατραπεί σε “περίπατο” της ΤΣΣΚΑ. Στη συνέχεια, Αντετοκούνμπο και Λεκαβίτσιους μείωσαν στους 14(39-25) και στο 19' με τρίποντο του Ρίβερς ο Παναθηναϊκός Superfoods έριξε τη διαφορά και στους 13(43-30). Στο λεπτό που απέμενε τα “αίματα” άναψαν καθώς την στιγμή που Ντε Κολό ντρίμπλαρε χτύπησε τον Γκιστ στο πρόσωπο, εκείνος αντέδρασε σπρώχνοντας τον Γάλλο και λίγο έλειψε να πιαστούν τα χέρια. Οι ψυχραιμότεροι των δύο ομάδων σταμάτησαν το σκηνικό και οι διαιτητές απέβαλλαν και τους δύο και δεν συνέχισαν στο παιχνίδι. Τελικά όταν το παιχνίδι άρχισε ξανά ο Λοτζέσκι με τρίποντο μείωσε και στους 10 με το 43-33 με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε καθώς ο Παναθηναϊκός Superfoods εξακολουθούσε να μην μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι και συνέχισε να “κυνηγάει” την ΤΣΣΚΑ, η οποία διατήρησε με άνεση τα ηνία και με τους Χάινς και Ροντρίγκεθ να παραμένουν ασταμάτητοι πήγε πάλι στο +12 με το σκορ στα μισά της τρίτης περιόδου να είναι ενδεικτικά στο 52-40. Τρία λεπτά αργότερα χάρη στους Καλάθη, Αντετοκούνμπο, Σίνγκλετον και Ρίβερς ο Παναθηναϊκός Superfoods έριξε τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο με το 57-48, ο εντυπωσιακός Σέρχιο Ροντρίγκεθ την “έστειλε” ξανά στο +12(60-48) και τελικά με το τρίποντο του Λοτζέσκι οι “πράσινοι” μείωσαν πάλι στους 9 με το 60-51 του τρίτου δεκαλέπτου.

Στον ίδιο ρυθμό εξελίχθηκε και η τελευταία περίοδος με την ΤΣΣΚΑ να κρατάει τον έλεγχο του αγώνα και μάλιστα πέντε λεπτά πριν το τέλος έφτασε στη μεγαλύτερη διαφορά του αγώνα το +19 και το 76-57. Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν μπορούσε να πετύχει ότι δεν πέτυχε σε όλο το παιχνίδι και ουσιαστικά παραδόθηκε ακόμα περισσότερο στους Ρώσους. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα όπως και σχεδόν όλη η διάρκειά του είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα και με την διαφορά να φτάνει και στην εικοσάρα τελικά η ΤΣΣΚΑ πήρε την εύκολη νίκη με το τελικό 81-63.

Τα δεκάλεπτα: 27-15, 43-33, 60-51, 81-63

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ιτούδης): Ροντρίγκεθ 25, Ντε Κολό 4, Χάινς 21, Φριντζόν 2, Βορόντσεβιτς 2, Κουρμπάνοφ 2, Χάντερ 2, Χίγκινς 9, Γουέστερμαν 5, Κλάιμπερν 7, Κριάπα 2.

Παναθηναϊκός Superfoods (Πασκουάλ): Βουγιούκας, Καλάθης 7, Παππάς, Ρίβερς 17, Γκιστ, Σίνγκλετον 10, Όγκαστ 8, Αντετοκούνμπο 6, Ντένμον, Γκάμπριελ, Λοτζέσκι 6, Λεκαβίτσιους 9.





Δεν υπάρχουν σχόλια