Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Περίπατος» με Άρη πριν την Μπαρτσελόνα (pics)

Μια χαλαρή προπόνηση ενόψει του αγώνα της Παρασκευής(3/11) με την Μπαρτσελόνα έκανε ο Ολυμπιακός στο “ Nick Galis Hall” καθώς επικράτη...


Μια χαλαρή προπόνηση ενόψει του αγώνα της Παρασκευής(3/11) με την Μπαρτσελόνα έκανε ο Ολυμπιακός στο “Nick Galis Hall” καθώς επικράτησε δια περιπάτου με 80-55 του Άρη για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου επέτρεψαν στον Άρη να μείνει στο παιχνίδι και να είναι ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο καθώς από κει και μετά μετέτρεψαν το παιχνίδι σε “περίπατο” διαρκείας. Πρωταγωνιστές της εύκολης νίκης του Ολυμπιακού οι Αγραβάνης, Παπαπέτρου, Μιλουτίνοφ και Τολιόπουλος ενώ από την ομάδα της Θεσσαλονίκης “διασώθηκαν” οι Τσαϊρέλης, Βασιλόπουλος και Μπελ.
Πλέον, οι “ερυθρόλευκοι” θα επικεντρωθούν στο πολύ δύσκολο παιχνίδι της Παρασκευής(3/11) με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Άρης για τον αγώνα της Τρίτης(31/10, 19:30) με την Τέλεκομ για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League. 

Ο αγώνας...

Ντέρμπι ήταν στο ξεκίνημά του το παιχνίδι με τον Άρη να μπαίνει με ένα σερί 5-0 και τον Ολυμπιακό να απαντάει με ένα 7-0 ενώ με τρεις πόντους του Αθηναίου οι γηπεδούχοι προσπέρασαν με το 8-7 στο πρώτο τετράλεπτο. Αμέσως μετά, οι “ερυθρόλευκοι” άρχισαν να ανεβάζουν “στροφές” και με ένα σερί 7-0 από τους Παπαπέτρου, Παπανικολάου και Πρίντεζη ξέφυγαν πρώτη φορά με το 8-14. Μετά από ένα τρίλεπτο επιθετικό μπλακ άουτ ο Άρης μπήκε πάλι στο σκορ και με τέσσερις πόντους του Μπελ μείωσε στους 5(12-17) στο 8'. Όμως, οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν περισσότερο και με τους Αγραβάνη και ΜακΛιν ο Ολυμπιακός ανέβασε και άλλο τη διαφορά με το 14-22 του πρώτου δεκαλέπτου.

Τα προβλήματα του Άρη συνεχίστηκαν και στη δεύτερη περίοδο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να είναι ανταγωνιστικός όπως στο ξεκίνημα του αγώνα και ο Ολυμπιακός να μετατρέψει το παιχνίδι σε εύκολη υπόθεση. Με τους Παπανικολάου, Αγραβάνη και Τολιόπουλο οι “ερυθρόλευκοι” άρχισαν να χτίζουν μια διαφορά ασφαλείας η οποία στο 16' ήταν στο +17(16-33). Στη συνέχεια και ενώ έχασαν και τον Αθηναίου, ο οποίος τραυματίστηκε οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και ο Ολυμπιακός συνεχίζοντας τον “περίπατο” στη δεύτερη περίοδο “άγγιξε” και το +21(22-43) για να ολοκληρωθεί τελικά το ημίχρονο με το 24-45.

Γυρνώντας από τα αποδυτήρια, ο Άρης εξακολούθησε να μην μπορεί να αντιδράσει και το “ξέσπασμα” που χρειαζόταν για την ανατροπή δεν έγινε ενώ από την άλλη, ο Ολυμπιακός συνέχισε με άνεση τον “περίπατο”. Μπαίνοντας στην τρίτη περίοδο με τρία τρίποντα από τους Πρίντεζη, Τόμπσον και Ρόμπερτς οι Πειραιώτες διατήρησαν το +21 με το 33-54 όμως μια μικρή χαλάρωση στη συνέχεια επέτρεψε στον Άρη με τους Τσαϊρέλη και Μπένσον να ρίξει τη διαφορά στους 14(41-55) στο 27' ενώ ένα λεπτό αργότερα οι Βασιλόπουλος και Μπένσον μείωσαν και στους 13(45-58). Οι Αγραβάνης και Μιλουτίνοφ ανέβασαν ξανά τη διαφορά και το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με το 45-62.

Μπαίνοντας στην τελευταία περίοδο με ένα 4-0 από τους Γουέιβερ και Πέτγουει ο Άρης μείωσε πάλι στους 13(49-62) όμως από κει και μετά οι “ερυθρόλευκοι” πάτησαν ξανά “γκάζι” και βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες των Θεσσαλονικιών ανέβασαν και πάλι τη διαφορά και τα τελευταία λεπτά όπως και όλος ο αγώνας είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Με τα τρίποντα να πέφτουν “βροχή” και τον Τολιόπουλο να συνεχίζει την πολύ καλή εμφάνιση η διαφορά “άγγιξε” και το +25 με το τελικό 55-80 με το οποίο ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την εύκολη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 14-22, 24-45, 45-62, 55-80

Άρης (Γιαννάκης): Μούρτος, Αθηναίου 6, Φλιώνης, Τσαϊρέλης 11, Βασιλόπουλος 8, Βον 4, Μπελ 9, Γουέιβερ 4, Μπένσον 5, Πουλιανίτης 2, Πέτγουει 6, Μοράντ.


Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Πρίντεζης 6, Παπαπέτρου 11, Αγραβάνης 12, Τολιόπουλος 7, ΜακΛιν 7, Παπανικολάου 6, Μιλουτίνοφ 10, Στρέλνιεκς 5, Ρόμπερτς 6, Τόμπσον 6, Αρσενόπουλος, Μπόγρης 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια