Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Λάσο: «Είναι στενάχωρο όταν χάνεις έτσι»

Αν και στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν στο +16 τελικά δεν άντεξε την τελική αντεπίθεση του Παναθηναϊκού Supe...


Αν και στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν στο +16 τελικά δεν άντεξε την τελική αντεπίθεση του Παναθηναϊκού Superfoods και ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ και ο Πάμπλο Λάσο παραδέχθηκε πως είναι στενάχωρο όταν χάνεις με αυτόν τον τρόπο.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν καλά στο παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας όμως στο δεύτερο μέρος έμειναν από δυνάμεις και ενέργεια και δεν άντεξαν την αντεπίθεση του Παναθηναϊκού Superfoods και από το +16 έφυγαν από το ΟΑΚΑ με την ήττα.

Ο Ισπανός κόουτς λοιπόν, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για την ήττα της βασίλισσας, ανέφερε αρχικά: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι από την αρχή. Παίξαμε καλά στα πρώτα δυο δεκάλεπτα, είχαμε τον έλεγχο και ήμασταν συμπαγείς, κυριαρχώντας και στα ριμπάουντ. Στο δεύτερο μείναμε από ενέργεια, κάναμε κάποια ηλίθια λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να πετύχει εύκολους πόντους. Για μένα, είναι στενάχωρο όταν χάνεις έτσι όμως κάναμε κάποια καλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που πάλεψε ως το τέλος... Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι στο φινάλε όμως δεν τα καταφέραμε».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα του, τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολο. Ο Κούζμιτς, ο Αγιόν, ο Ράντολφ, ο Γιουλ και ο Τέιλορ είναι εκτός. Είχαμε κάποιους παίκτες που βγήκαν μπροστά σήμερα. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε το κομμάτι των τραυματισμών. Τα πλάνα μας αλλάζουν αλλά το έχουμε αποδεχτεί και είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που αντιδρούν οι παίκτες μου».

Αμέσως μετά, αναφερόμενος στο φαινόμενο Λούκα Ντόντσιτς, είπε: «Το μπάσκετ είναι η φύση του. Έχει μεγάλη ωριμότητα. Πάντα πιστεύω ότι οι παίκτες έχουν συνεχώς περιθώρια βελτίωσης. Ο Λούκα μπορεί να κάνει πραγματικά σπουδαία πράγματα. Έχει ακόμα να δουλέψει και να βελτιωθεί όμως είναι αλήθεια ότι όλα του βγαίνουν φυσιολογικά. Φέραμε ένα παιδί 13 ετών στη Μαδρίτη, καταφέραμε να τον βοηθήσουμε και να μας βοηθήσει. Το μήνυμά μου προς αυτόν είναι ότι πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει. Το έχει αποδεχτεί...».

Τέλος, σε ερώτηση που δέχθηκε για το “καυτό” ΟΑΚΑ και ότι οι ομάδες δύσκολα φεύγουν με την νίκη από αυτό, σχολίασε: «Το να παίζεις εδώ είναι πάντα δύσκολο. Έχω πολλές μνήμες, ακόμα και το '95. Είχα μαλλιά τότε. Οι Έλληνες αγαπούν το μπάσκετ, δημιουργούν απίθανη ατμόσφαιρα εδώ. Δεν είμαι χαρούμενος γιατί χάσαμε όμως λέω πάντα πως η Ελλάδα είναι μπασκετική χώρα. Φυσικά είναι δύσκολο να κερδίζεις εδώ με αυτό τον κόσμο».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια