Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ολυμπιακός: Παρατηρήσεις και... εξηγήσεις από τους Αγγελόπουλους πριν τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό(29/1, 1 9:00) μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ με το...


Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό(29/1, 19:00) μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να μιλούν για αρκετή ώρα στους παίκτες και τους προπονητές για την άσχημη εικόνα της ομάδας και να ζητούν αλλαγή “σελίδας” άμεσα.

Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν απόψε στο ΣΕΦ και την προπόνηση της ομάδας για μια ώρα σχεδόν μίλησαν με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ. Οι ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού δεν έκρυψαν την δυσαρέσκειά τους για την παρατεταμένη άσχημη εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια και ζήτησαν εξηγήσεις γιατί συμβαίνει αυτό. Μάλιστα, ζήτησαν αυτή η εικόνα να αλλάξει άμεσα και να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες τονίζοντας πως δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κάμψη. Κλείνοντας την ομιλία τους στους παίκτες και τους προπονητές του Ολυμπιακού οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ενόψει και του αυριανού μεγάλου και δύσκολου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ τόνισαν την στήριξή τους στις δυνάμεις της ομάδας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, συνεχίζει με θεραπεία και δεν θα αγωνιστεί αύριο κόντρα στους “πράσινους”. Εν τω μεταξύ, λόγω της μεγάλης σημασίας του αυριανού αγώνα οι “ερυθρόλευκοι” για πρώτη φορά φέτος μετά την προπόνηση κατέλυσαν σε γνωστό ξενοδοχείο από όπου αύριο όλοι μαζί θα αναχωρήσουν για το ΟΑΚΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια