Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ολυμπιακός: Ανάλυση για την κακή εικόνα και προετοιμασία για τον Παναθηναϊκό

Με κλείσιμο στα αποδυτήρια και ένα μεγάλο meeting για τη νέα ήττα της ομάδας στην Ευρωλίγκα και την κακή εικόνα των τελευταίων αγώνων ξ...


Με κλείσιμο στα αποδυτήρια και ένα μεγάλο meeting για τη νέα ήττα της ομάδας στην Ευρωλίγκα και την κακή εικόνα των τελευταίων αγώνων ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Δευτέρας(29/1) με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ.

Με την επιστροφή της ομάδας από το Βελιγράδι οι “ερυθρόλευκοι” δεν είχαν την πολυτέλεια να ξεκουραστούν ίσα ίσα που εξαιτίας της νέας κακής εμφάνισης και της νέας ήττας στην Ευρωλίγκα, αυτή τη φορά από τον Ερυθρό Αστέρα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του κλείστηκαν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ και είχαν μια μεγάλη ανάλυση και κουβέντα για την προβληματική εικόνα της ομάδας.

Οι “ερυθρόλευκοι” είδαν σε βίντεο τα λάθη τους στον χθεσινό(26/1) αγώνα με τους Σέρβους και αφού άπαντες έδειξαν τη διάθεση για restart ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods για την 14η αγωνιστική της Basket League. Στον Ολυμπιακό ξέρουν πως θα έχουν πολύ δύσκολο έργο στο “καμίνι” του ΟΑΚΑ κόντρα στον αήττητο Παναθηναϊκό Superfoods όμως θέλουν η ανάκαμψη της ομάδας να ξεκινήσει με μεγάλη νίκη επί του “αιώνιου” αντιπάλου.
Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος όλα δείχνουν πως δεν θα προλάβει το μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια