Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πασκουάλ: «Όταν παίζεις έτσι είναι απίθανο να κερδίσεις»

Ο Παναθηναϊκός Superfoods εμφανίστηκε κακός μετά την διακοπή της Ευρωλίγκας και της Basket League και ηττήθηκε από την Κίμκι στη Ρωσί...



Ο Παναθηναϊκός Superfoods εμφανίστηκε κακός μετά την διακοπή της Ευρωλίγκας και της Basket League και ηττήθηκε από την Κίμκι στη Ρωσία και ο Τσάβι Πασκουάλ παραδέχθηκε πως αν παίζεις έτσι είναι απίθανο να κερδίσεις.

Οι “πράσινοι” δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν το +28 του αγώνα με τους Ρώσους στο ΟΑΚΑ και με την ήττα τους αυτή μπαίνουν σε “περιπέτειες” όσον αφορά τον στόχο της πρώτης τετράδας της Ευρωλίγκας και το πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Ο Καταλανός κόουτς λοιπόν, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι για την 23η αγωνιστική ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην Κίμκι επειδή έπαιξε πολύ καλύτερα από εμάς και άξιζε τη νίκη. Ήταν ένα ματς που στα πρώτα είκοσι λεπτά δεν παίξαμε άμυνα, αρκετή γι’ αυτό το επίπεδο. Ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του δεύτερου δεκαλέπτου και συγκεκριμένα στα τέσσερα τελευταία λεπτά ήμασταν πολύ κακοί σε άμυνα και επίθεση. Στην επίθεση γενικότερα δεν ακολουθήσαμε το πλάνο που είχαμε πριν από το παιχνίδι. Παίζοντας έτσι είναι απίθανο να κερδίσεις. Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι δεν σκοράραμε πάνω από 18 πόντους σε ένα δεκάλεπτο. Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο ότι δεν παίξαμε καθόλου καλά στην επίθεση, αλλά και καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια