Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Διέλυσε» τον Κόροιβο ο ΠΑΟΚ (pic)

Ο ΠΑΟΚ έκανε επίδειξη δύναμης με τον Κόροιβο στην Πυλαία και επικρατώντας με 92-63 για την 21η αγωνιστική της Basket League έφτασε τι...


Ο ΠΑΟΚ έκανε επίδειξη δύναμης με τον Κόροιβο στην Πυλαία και επικρατώντας με 92-63 για την 21η αγωνιστική της Basket League έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και “σκότωσε” την ομάδα της Αμαλιάδας, η οποία παραμένει σε δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Με τον Τζάκσον να είναι σε εξαιρετική μέρα και με άπαντες να παραμένουν σοβαροί και στα 40 λεπτά του αγώνα ο ΠΑΟΚ “καθάρισε” δια περιπάτου τον Κόροιβο, ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος της βαθμολογίας καθώς εξακολουθεί να δίνει “μάχη” για να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Ο αγώνας...

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κόροιβο ούτε καν στο ξεκίνημά του αγώνα. Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν με ένα 8-0 ενώ με τον Πέτεγουεϊ να έχει μπει “ζεστός” άρχισε να χτίζει μια διαφορά ασφαλείας η οποία πήγε πρώτη φορά σε διψήφιο νούμερο με το 20-10 στο 8ο λεπτό. Μάλιστα, ένα λεπτό αργότερα με τους Τζάκσον και Κρουμπάλι ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε και με νταμπλ σκορ με το 26-13 ενώ το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με το 26-15.

Ο Κόροιβος εξακολούθησε να είναι κακός και στη δεύτερη περίοδο με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μετατρέψει το παιχνίδι σε “περίπατο”. Με τους Χαραλαμπόπουλο, Ζάρα και Κρουμπάλι έφτασε στο +19 με το 38-19 στα μισά της περιόδου και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Κάρσον και Σαχπατζίδη οι Θεσσαλονικείς διατήρησαν με άνεση τα ηνία. Η διαφορά παρέμεινε κοντά στο +17 ενώ μετά από κάποια λάθη των γηπεδούχων ο Κόροιβος μείωσε στους 14(41-27) όμως με τα δύο τρίποντα από τους Κόνιαρη και Γκος η διαφορά “άγγιξε” το +21 με το 48-27 με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε καθώς από τη μια ο ΠΑΟΚ συνέχισε την καλή εμφάνιση και από την άλλη ο Κόροιβος εξακολούθησε να μην μπορεί να αντιδράσει και ουσιαστικά είχε παραδοθεί άνευ όρων. Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν ανενόχλητοι τον “περίπατο” και με τον Τζάκσον να είναι σε πολύ καλή μέρα εκτόξευσαν τη διαφορά στο +30 με το 74-44 του τρίτου δεκαλέπτου.

Και η τελευταία περίοδος όπως και όλος ο αγώνας άλλωστε είχε διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς έδειχνε ανήμπορος έστω για να μαζέψει κάπως τη διαφορά. Οι Θεσσαλονικείς έμειναν σοβαροί ως το τέλος και με την διαφορά να φτάνει και στο +35(81-46) τελικά η εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ ήρθε με το τελικό 92-63.

Τα δεκάλεπτα: 26-15, 48-27, 74-44, 92-63

ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Χρυσικόπουλος 5, Μαργαρίτης 9, Κόνιαρης 6, Ζάρας 12, Τσόχλας 4, Κατσίβελης 4, Χαραλαμπόπουλος 5, Γκος 5, Κατσίβελης 4, Τζάκσον 22, Τζόουνς, Πέτεγουεϊ 15, Κρουμπάλι 5.

Κόροιβος Αμαλιάδας (Καλαμπάκος): Σπυριδωνίδης 3, Σαχπατζίδης 7, Κάρσον 22, Ντεκοζί 9, Μιλεντίγιεβιτς, Πόσλεϊ 2, Λάνγκφορντ 5, Σκουλίδας 5, Χάινς 11.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια