Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Δ. Γιαννακόπουλος: «Οι δικτατορίες δεν ταιριάζουν σε μας τους Παναθηναϊκούς»

Ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το φάιναλ φορ του Βελιγραδίου και λίγο μετά τον αποκλεισμό ο Δημήτρη...


Ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το φάιναλ φορ του Βελιγραδίου και λίγο μετά τον αποκλεισμό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δήλωσή του έκανε λόγο για εξωαγωνιστικούς λόγους που δεν άφησαν την ομάδα να κερδίσει και χαρακτηριστικά τόνισε πως στον Παναθηναϊκό δεν ταιριάζουν οι δικτατορίες.

Η Ρεάλ με 3-1 στην προημιτελική σειρά με τον Παναθηναϊκό Superfoods άφησε εκτός φάιναλ φορ τον Εξάστερο και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας λίγο μετά το φινάλε του τέταρτου παιχνιδιού στην Μαδρίτη με επίσημη δήλωσή του συνεχάρη άπαντες στην ομάδα, αναφέρθηκε στην “σφαγή” από τους διαιτητές, τόνισε με νόημα πως στους Παναθηναϊκούς δεν ταιριάζουν οι δικτατορίες και για άλλη μια φορά έκανε λόγο για αποχώρηση από την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά ο κ. Γιαννακόπουλος στη δήλωσή του ανέφερε: «Συγχαρητήρια σε όλους για την φετινή Ευρωπαϊκή προσπάθεια... Από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο φροντιστή. Είναι κρίμα να προσπαθείς σε μια διοργάνωση που εξωαγωνιστικοί λόγοι δεν σε αφήνουν να κερδίσεις διακρίσεις και τρόπαια. Υπόσχομαι ότι πιστός στα ιδανικά του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συνεχίσει η ομάδα μας να αγωνίζεται σε πρωταθλήματα που διέπονται από Αρχές όπως η διαφάνεια, ο σεβασμός και η δικαιοσύνη. Οι συνεχείς προκλήσεις, ανομίες και η έλλειψη σεβασμού είτε προς τον Σύλλογο είτε προς εμένα προσωπικά των τωρινών διαχειριστών της Ευρωλίγκας δεν το καθιστά ως ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Οι δικτατορίες σε εμάς τους Παναθηναϊκούς δεν ταιριάζουν. Έχουμε δουλειά μπροστά μας...».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια