Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Η Ευρωλίγκα απαγόρευσε στον Μάνο Παπαδόπουλο να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού !

Σε άλλη μια κίνηση που πυροδοτεί την κόντρα της με τον Παναθηναϊκό Superfoods προχώρησε η Ευρωλίγκα καθώς υπάλληλος της διοργανώτρια...



Σε άλλη μια κίνηση που πυροδοτεί την κόντρα της με τον Παναθηναϊκό Superfoods προχώρησε η Ευρωλίγκα καθώς υπάλληλος της διοργανώτριας ενημέρωσε τον επί 27 χρόνια διοικητικό στέλεχος του Εξάστερου πως δεν μπορεί να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο αυριανό(27/4) τέταρτο παιχνίδι με την Ρεάλ.

Μια μέρα μετά την “σφαγή” του Παναθηναϊκού Superfoods από τους διαιτητές και μια μέρα πριν το τέταρτο κρίσιμο παιχνίδι με την Ρεάλ οι διοικούντες της Ευρωλίγκας προχώρησαν σε άλλη μια κίνηση που προκαλεί ερωτηματικά. Στέλεχος της διοργανώτριας ενημέρωσε σήμερα τον Μάνο Παπαδόπουλο που δεν έχει το δικαίωμα να κάθεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού Superfoods στα παιχνίδια της ομάδας. Η κίνηση αυτή δικαιολογημένα προκάλεσε την έντονη απορία των ανθρώπων του Εξάστερου καθώς ο Μάνος Παπαδόπουλος κάθεται σε αυτή την θέση εδώ και 27 χρόνια και ξαφνικά τώρα η Ευρωλίγκα έκρινε πως δεν μπορεί να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια