Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μήτογλου: «Στην Εθνική υπάρχουν απουσίες αλλά και παιδιά που τα δίνουν όλα με την ψυχή τους»

Η Εθνική Ανδρών έκανε το 5/5 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 “διαλύοντας” το Ισραήλ με πρωταγωνιστή τον Ντίνο Μήτογλου κ...



Η Εθνική Ανδρών έκανε το 5/5 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 “διαλύοντας” το Ισραήλ με πρωταγωνιστή τον Ντίνο Μήτογλου και εκείνος μιλώντας μετά τον αγώνα στο Τελ Αβίβ στάθηκε στην καλή χημεία της ομάδας αλλά και στο γεγονός ότι εκτός από απουσίες έχει και παίκτες που τα δίνουν όλα με την ψυχή τους.

Ο διεθνής σέντερ του Παναθηναϊκού Superfoods πετυχαίνοντας ρεκόρ πόντων με την φανέλα της Εθνικής ομάδας βοήθησε τα μέγιστα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην άνετη νίκη επί του Ισραήλ και μιλώντας μετά το παιχνίδι στο Τελ Αβίβ, ανέφερε: «Κανένα παιχνίδι εκτός έδρας δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται να έχεις υψηλό επίπεδο ενέργειας και συγκέντρωσης. Έχουμε καλή χημεία, τα περισσότερα παιδιά γνωριζόμαστε, είτε από τις μικρές εθνικές ομάδες, είτε από το πρωτάθλημα. Προσπάθησα να βοηθήσω κι εγώ προσωπικά την ομάδα. Η παρουσία των δύο αρχηγών μας, του Μπουρούση και του Βασιλόπουλου, είναι πολύ σημαντική, γιατί μας βοηθούν να είμαστε συγκρατημένοι. Υπάρχουν απουσίες, αλλά υπάρχουν και πολλά παιδιά που τα δίνουν όλα με την ψυχή τους».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια